Czerniczka

Użytkownicy
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Czerniczka


  1. Suszony schab. Tydzień leży w cukrze, tydzień w soli, potem wisi w przewiewnym miejscu przez kilka dni, otoczony przyprawami i zawinięty w gazę i siatkę.

    Pieczony boczek też jest świetny, zależnie od sposobu doprawienia za każdym razem może wyjść inny w smaku i moim zdaniem zastępuje większość innych wędlin.


  2. Lokal strasznie słabo stoi i boimy się jakichkolwiek inwestycji.

     

    Bez inwestycji na pewno się nie polepszy. Dobra reklama to podstawa, a strona internetowa jest bardzo potrzebna, żeby przyciągnąć odwiedzających. Koszt wcale nie musi być bardzo duży, może dasz radę znaleźć kogoś, kto po znajomości obniży cenę, inną osobę do ładnych zdjęć, jakiegoś logo i ciekawych opisów? A jak strona stanie i zacznie funkcjonować, to wystarczy grono znajomych w mediach społecznościowych, żeby ją trochę rozreklamować.


  3. Ja to wszystko wiem, rosół uwielbiam, a skubanie kur to jedno ze zwykłych zajęć z dzieciństwa... Ale co poradzić, kiedy rozsądek mi przyćmi wspomnienie o tej żółtej kulce? :lol:


  4.  

    Dziękuję. Trochę się boję, że gdybym oglądała te maciupkie żółte kuleczki od wyklucia, to bym się nad nimi za bardzo rozczulała. Mąż się ze mnie śmieje :lol: Na razie większy kurnik to plany na przyszłość, ale dobrze znać wcześniej cudzą opinię.