Posted February 3 · Report post nie mam zielonego pojęcia. Ja już rozsiałem kizeryt na rzepak i pszenicę Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7 · Report post Przyjechała!! Jest piękna(w niebieskich-anwilowskich B-B) i tania,jak bladź przy S-5 :). Cennik na dziś 2880/T. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7 · Report post Kupiłem teraz saletry za 2,5 tys/tona i w sumie tylko za 5 tys. Podobno udało się tanio wyrwać, ale czekałem na nią od grudnia. Jak u was? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19 (edited) · Report post PSL zabłysnął swoją propozycją odnośnie dotacji do nawozów azotowych 1000zł/t nie jak proponuje PiS 500zł/ha Czy oni wiedzą że są różne nawozy? Edited March 19 by jarki Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22 · Report post Powiedzcie mi czy naprawdę jest tak duża różnica między saletrzakami Chodzi o rozpuszczalność w trudnych warunkach oczywiście w suszy Mam doświadczenie z naszym okazuje się że norweski to co innego Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23 · Report post NPK 7/20/30 kupiłem po 3tysi, a miał być po 2,7tysi ale jak można chcieć Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23 · Report post https://agrochem.com.pl/cennik/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23 · Report post amofoska 4-12-12 2040zł nawóz nadający się do podniesienia poziomu gruntu w takiej cenie Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23 · Report post Mądrala podpalał mój tekst z podniesieniem poziomu gruntu :D Dziś ważne jest jak zadziała azot bo wywalić przy tej cenie to desperacja Dlatego wcześniej pytałem o saletrzak znajomy wysypał w piątek Podobno w niedzielę śladu nie było !?!? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23 (edited) · Report post Tutaj nawet saletra anwil leży nie rozpuszczona u najbardziej napalonych jak nazwać nawóz który posiada 25kg rozpuszczalnego w wodzie fosforu w tonie? Edited March 23 by barts Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23 · Report post Mnie nie pytaj bo jestem tego samego zdania Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28 · Report post Kupowaliście już nawozy azotowe na przyszły sezon , czy jeszcze czekacie ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28 · Report post Kupilem przedwczoraj pod ta doplate ktora maja dac bo nie mialbym wykorzystane limitu Share this post Link to post Share on other sites