Posted April 23, 2012 (edited) · Report post Witam, jestem dziennikarką krakowskiej redakcji TVN. Przygotowujemy aktualnie program o mężczyznach którzy w ferworze życia na gospodarstwie/ roli poszukują kobiety swojego życia. Edited December 2, 2018 by jarki Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2012 · Report post witam, niegdyś w farmerze papierowym była taka kolumna - pod serduszkiem, prowadził ją pan henryk wątroba, dziś starszy Pan, który z tego co wiem, bywa w redakcji, zresztą do dziś czytam jego felieton - w magazynie Farmer pt: 'co mi na wątrobie leży', myślę, że on mógłby Pani podrzucić co nie co w temacie, poza tym, czasami widzę takie ogłoszenia w dziale 'inne' w magazynie Farmer Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2012 (edited) · Report post szukam bezdzietnego kawalera domatora 37-43 lat powyzej 170 cm z kraju lub zagranicy na dobre i zle panna z zach-pom Edited December 2, 2018 by jarki Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2012 · Report post a lubi Pani wieś i zwierzęta ;) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2013 · Report post Zapytam kolegów :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2014 · Report post szykuje się ciekawy program w TVP nawet temat podłapali od nas ;) http://www.tvp.pl/o-tvp/centrum-prasowe/komunikaty-prasowe/rolnik-szuka-zony-polska-wersja-swiatowego-formatu-w-tvp1/15178629 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2014 · Report post To TVN podłapał temat od TVP czy na odwrót? Po z tym chyba na polsat cafe też jest taki program o tej tematyce, heh Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2014 · Report post Podobny do tego jest też program: Chłopaki do wzięcia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2014 · Report post Nie, ten program to jajca. Nagrywają to niedaleko ode mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2014 (edited) · Report post ja szukam nadal bezdzietnego kawalera domatora 37-42 lat z kraju wsi zagranicy na stale panna 170 cm 39 lat z zach-pom Edited December 2, 2018 by jarki Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2014 · Report post O lala panie szukaja panow szok. Za moich czasow to bylo nie do pomyslenia a juz na wsi :o :o . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2014 · Report post A mnie to nie przeszkasza niech uszczęśliwi jakiegoś faceta Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2015 · Report post Niektórzy rolnicy zamiast zony szukają lansu i polityki. Na podstawie znanego programu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2016 · Report post ogladam chłopaków do wzięcia mi sie ten Tomek kolega Wojtka spodobał ale nie moge znalesc kontaktu do niego singielka jestem nadal Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 · Report post Przypadkiem kiedyś obejrzałem program damy i wieśniaczki Scyzoryk w kieszeni się otwiera co oni robią z wiejskich Kobiet Jakie rudery wyszukują żeby te obraźliwe bajery kręcić Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 · Report post To może Leila spróbuje w programie "Faceci do wzięcia"? Dnia 28.01.2017 o 13:29, jarki napisał: Jakie rudery wyszukują żeby te obraźliwe bajery kręcić Rudery to o budynkach mówisz, czy o bohaterkach? :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2017 · Report post Taak . " Bawimy się jak damy . Jak nie damy to się nie bawimy " Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2017 · Report post Ten program telewizyjny tez jest w ogóle śmieszny. Podczas krecenia nic nikomu nie wychodzi, a po odejsciu z programu tworzą się pary. Wiadomo ze przy kamerach się wszyscy krępują. Więc jaki sens? Samemu trzeba szukać. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2017 · Report post Samemu też nie wychodzi szukam i szukam...chłopa szwagierce Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2017 · Report post To obejrzyj chłopaków do wzięcia... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2017 · Report post fajny temat! Naprawdę aż tak ciężko jest z poszukiwaniem dziewczyny? Mnie sie wydaje, że coraz więcej osób chce mieszkać na wsi i to staje się modne. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2017 (edited) · Report post Modne to mogą być spodnie!!! A jak moda minie to do śmieci. Edited May 26, 2017 by Daymon Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2018 · Report post ... ładna Pani jest na okładce nowego "Farmera"... ech gdyby mnie tak przytuliła zamiast tej pszenicy... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2020 · Report post witam witam mysle ze takich nie tutaj szukać :p rozlicy nie mają czasu na fora Share this post Link to post Share on other sites