Napisano Październik 18, 2012 · Zgłoś post Jestem zainteresowany hodowlą szynszyli,prosiłbym o jakies podpowiedzi związane z tą działalnoscią, ceny juz znam i naprawdę kosmos za kłatke 190-240 zł a za jednego szynszyla 160do 600 zł oszaleli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 19, 2012 · Zgłoś post Masz na te futrzaki klienta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 19, 2012 · Zgłoś post Z tego co wiem to nie ma problemów ze zbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 19, 2012 · Zgłoś post Ale chciałbym porozmawiac z kilkoma hodowcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 21, 2012 · Zgłoś post Z tego co wiem to nie ma problemów ze zbytem Ale od ilu sztuk ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 15, 2012 · Zgłoś post Ale chciałbym porozmawiac z kilkoma hodowcami jeśli chcesz rozmawiać z hodowcami (na początku konieczne sprawdzić kilku) to spis ferm jest np. na stronie szynszyla.org, stronie związku hodowców kzhs.pl, mysle, ze pełny spis hodowli ma też krajowe centrum hodowli - oni oceniają fermy, więc są na bieżąco, pewnie wolałbyś zacząć od oglądania w swoim województwie - żeby zminimalizować koszty transportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 21, 2016 · Zgłoś post kochane są :) mam w domu dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 20, 2018 · Zgłoś post Mam dwa szynszyle i teraz małego jednego. Bardzo fajne i przyjazne zwierzątka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach