Napisano Grudzień 22, 2014 · Zgłoś post :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 27, 2014 · Zgłoś post mówimy tu o kilku bliźniaczych traktorach jak Hűrlimann Lamborgini Same Deutz i Fahr nie wiem czy coś nie zgubiłem :) ? dzisiaj to SAME Deutz-Fahr dość popularna marka w Polsce i europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 28, 2014 · Zgłoś post Witam! Orientuje się ktoś jak jest z WOM-em w Falconie? Można w trakcie jazdy załączać WOM i odłączać? Sąsiad kupił Falcona i aby załączyć WOM musi zgasić ciągnik i odpalić go na nowo. Jest to bardzo niewygodne i może być niebezpieczne przy niektórych pracach. W internecie nie mogę znaleźć żadnej instrukcji i żadnych szerszych informacji o tym ciągniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 9, 2015 · Zgłoś post dowiedziałeś się coś z tym Falconem? ciekawa sprawa, może coś jest po prostu niesprawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 27, 2015 · Zgłoś post Witam, Proszę uprzejmie o wyjaśnienie mi gdzie znajduje się wlew oleju do tylnego mostu w ciągniku Same Antares 110 km z 97r z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 17, 2018 · Zgłoś post mam problem w odnalezieniu numeru vin, czy ktoś wie gdzie moze się znajdować? w którym miejscu ?model to Lamborghini turbo 874-90. Tablczka jest po prawej stronie ale numerów na ramie brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 18, 2019 · Zgłoś post Witam mam zamiar kupić ciągnik same laser 100 86r czy warto taki traktor zakupić i czy jest bardzo awaryjny i czy części są do niego łatwo dostępne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 14, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Tak jak w załącznikach wajcha chodzi luźno mam wrażenie że wolno podnosi i że jak się rozgrzeje to jeszcze wolniej może wymaga jakiejś regulacji nie mam pojęcia jak to i gdzie to zrobić jak go obsługiwać proszę o pomoc Z góry dziękuję tura podnosi video-1571081750.mp4video-1571081750.mp4 prawidłowo Edytowano Październik 14, 2019 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 14, 2019 · Zgłoś post Co z tym linkiem popraw próbowałem i lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach