łukasz 1233

SAME Deutz-Fahr

9 posts in this topic

mówimy tu o kilku bliźniaczych traktorach jak Hűrlimann Lamborgini Same Deutz i Fahr

nie wiem czy coś nie zgubiłem :) ? dzisiaj to SAME Deutz-Fahr

dość popularna marka w Polsce i europie

Witam!

Orientuje się ktoś jak jest z WOM-em w Falconie?

Można w trakcie jazdy załączać WOM i odłączać?

Sąsiad kupił Falcona i aby załączyć WOM musi zgasić ciągnik i odpalić go na nowo. Jest to bardzo niewygodne i może być niebezpieczne przy niektórych pracach.

W internecie nie mogę znaleźć żadnej instrukcji i żadnych szerszych informacji o tym ciągniku.

dowiedziałeś się coś z tym Falconem? ciekawa sprawa, może coś jest po prostu niesprawne

Witam,

Proszę uprzejmie o wyjaśnienie mi gdzie znajduje się wlew oleju do tylnego mostu w ciągniku Same Antares 110 km z 97r

z góry dziękuje

mam problem w odnalezieniu numeru vin, czy ktoś wie gdzie moze się znajdować? w którym miejscu ?model to Lamborghini turbo 874-90. Tablczka jest po prawej stronie ale numerów na ramie brak

Witam mam zamiar kupić ciągnik same laser 100 86r czy warto taki traktor zakupić i czy jest bardzo awaryjny i czy części są do niego łatwo dostępne?? 

Tak jak w  załącznikach wajcha chodzi luźno mam wrażenie że wolno podnosi i że jak się rozgrzeje to jeszcze wolniej może wymaga jakiejś regulacji nie mam pojęcia jak to i gdzie to zrobić jak go obsługiwać proszę o pomoc Z góry dziękuję

tura podnosi video-1571081750.mp4video-1571081750.mp4 prawidłowo

Edited by jarki