Napisano Lipiec 11, 2022 (edytowany) · Zgłoś post Witam . Jak w temacie . Na dziś cena brojlera kurzego 5,9 netto Edytowano Lipiec 12, 2022 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 12, 2022 · Zgłoś post Nieco ponad tydzień temu kupowałem po 7,50 brutto Brojlery z fermy do dalszego chowu miały po prawie 3kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 12, 2022 · Zgłoś post Na fermie takie duże, chyba jakaś mała hodowla przydomowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 12, 2022 · Zgłoś post Przecież napisałam że ferma nie jakaś wielka ale jednak, to byłe PGRy Tu jest kilka takich co sprzedają żywe brojlery zainteresowanie duże 10 sztuk ważyło 29.90kg zapłaciłem dokładnie 224.25 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 13, 2022 · Zgłoś post Że przy dużej produkcji ryzykują tak długo trzymać, wszystko wliczone w cene , my kupujemy 4 tygodniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 13, 2022 · Zgłoś post coś skoczyło 6.0 netto . Mówimy o dużych ilościach . Jarki muszę tu chłopaków ściągnąć z PPR (pierwszy portal rolny ) bo tam nic nie można napisać . blokują wszystko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 13, 2022 · Zgłoś post Próba ściągnięcia drobiarzy z ppr swego czasu była ale się nie udała Dziwne to wasze towarzystwo wyjątkowo lubi się kłócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 16, 2022 · Zgłoś post Cena netto w ubojniach skoczyła .Na poniedziałek 6.1 pln netto . a tak jak Ty jarki kupujesz to 7,5 brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 17, 2022 · Zgłoś post Dnia 12.07.2022 o 10:43, jarki napisał: Nieco ponad tydzień temu kupowałem po 7,50 brutto Tak pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 3, 2022 · Zgłoś post On 7/16/2022 at 6:31 PM, predator&obcy said: Cena netto w ubojniach skoczyła .Na poniedziałek 6.1 pln netto . a tak jak Ty jarki kupujesz to 7,5 brutto Wszystko ok tylko nadal mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post Witam. Dzisiaj na kaszubach po 5,4 - 5,3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post Ja już jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post Co jest Panowie jakaś grupa chce do nas dołączyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post Dzień dobry witam wszystkich brojlerzystów i nie tylko pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post 44 minuty temu, jarki napisał: Co jest Panowie jakaś grupa chce do nas dołączyć ? Witam tak chcemy przenieść się do was ale jakoś ciężko to idzie ja na jutro mam umówione po 5,55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post Panowie czy ktoś robi kurczaka pod KFS jak to wygląda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 22, 2022 · Zgłoś post Witam, Melduję się. Pod koniec tygodnia rozpoczynamy wreszcie sezon obniżek cen pasz. Szkoda, że żywiec już to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 23, 2022 (edytowany) · Zgłoś post Dnia 22.11.2022 o 11:56, jarki napisał: Co jest Panowie jakaś grupa chce do nas dołączyć ? zdziwiony ? Tu jest o cenach brojlera . A nie prądu . Kamil . Ceny na ubojniach . i . na wsi . Edytowano Listopad 23, 2022 przez jarki Połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 23, 2022 · Zgłoś post Nie zdziwiony to raczej nie jestem TAM nigdy nic się nie zmieni Tu też tak będzie jak mnie kiedyś to porządnie wqrwi a często tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 24, 2022 · Zgłoś post jarki jak tak będziesz moderował to tu pies z kulawą nogą tu się nie zarejestruje .. bo się wqrwi . wyrywasz z kontekstu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 24, 2022 · Zgłoś post Porządek tu był jest i będzie chyba że mnie nie będzie Chcecie Wasz bałagan to wiecie gdzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 24, 2022 · Zgłoś post @jarki powinienes zacytowac klasyka ,, Jak ja zamkne oczy to Wy otworzycie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 24, 2022 · Zgłoś post Kaszuby dzisiaj 5,4-5,45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 26, 2022 · Zgłoś post Dnia 22.11.2022 o 16:32, Radas napisał: Witam, Melduję się. Pod koniec tygodnia rozpoczynamy wreszcie sezon obniżek cen pasz. Szkoda, że żywiec już to robi. Robiłem nie polecam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 26, 2022 · Zgłoś post Dnia 22.11.2022 o 12:45, JakJest napisał: Panowie czy ktoś robi kurczaka pod KFS jak to wygląda ? Nie polecam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach