Napisano 3 Marzec · Zgłoś post Zdecydowanie sobota ewentualnie niedziela jeśli już chcesz podać toprex Każdy zabieg potrzebuje czasu moim zdaniem dwie doby wystarczy Jeśli chodzi o mnie uważam że należy jeszcze poczekać z fungicydami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 06:54 (edytowany) · Zgłoś post Zdecydowani za wcześnie , koniec marca pewnie ,po niedzieli ochłodzenie, mozliwe przymrozki Jeszcze nie mam środków , cenniki nie kompletne , pierwsze , były wyższe , teraz sa drugie , a czwrte dopiero będą najtańsze Edytowano wtorek o 06:56 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 07:29 · Zgłoś post Ja tu widze ze -5 stopni nadaja u mnie na wschodzie, wiec nie tak male przymrozki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 08:37 · Zgłoś post 1 godzinę temu, miwigos napisał: Zdecydowani za wcześnie , koniec marca pewnie ,po niedzieli ochłodzenie, mozliwe przymrozki Jeszcze nie mam środków , cenniki nie kompletne , pierwsze , były wyższe , teraz sa drugie , a czwrte dopiero będą najtańsze Koniec marca to już za dużo nie wyregulujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 16:29 · Zgłoś post Przecież ciepło do wtorku , póżniej chłodno, i co chcesz regulować , jak liście uschły piszesz, , żeby robić regulacje to musi zacząć pęd się wydłużać, jak opryskasz teraz to do kwitnienia 3 zabiegi wyjdą, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 21:09 · Zgłoś post Ja zmieniam wiosenną taktykę ochrony-regulacji na mniej agresywną Przy okazji sporo $$$ zaoszczędzę, toprex aut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 21:11 · Zgłoś post Teraz, połowa kwietnia, połowa maja i koniec. Zawsze dobrze mi wychodziły rzepaki jak dawałem wcześnie Toprex, nieraz gorzej wyglądał a dawalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach