Skocz do zawartości

dopłaty bezpośrednie

dopłaty po 2013 r.

85 odpowiedzi na ten temat

#81 Tadeusz

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 0 Postów:

Napisany 24 lut 2012 - 10:20

A niektórym ciągle mało...

Załączone pliki

• Załączony plik  fffff.jpg   84,06K   4 Ilość pobrań

#82 kama

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 Postów:

Napisany 24 lut 2012 - 12:57

Ciong Le Mao - dobre i bardzo trafne ! Piękna fryzura O0

#83 biedron

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 0 Postów:

Napisany 24 lut 2012 - 13:48

Polska w wykresach
http://fucky.pl/-241...resy_dla_Polski

#84 prokamil

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 Postów:

Napisany 24 lut 2012 - 20:52

Tadeusz nie tyle ze mało jestesmy w unii to niech nas traktuja po unijnemu! wszystkie panstwa niby sa traktowane rowno a tu grecja 500 euro do ha holandia 400 euro a w polsce jedwo 250 euro i spójrz na ceny paliw w innych krajach i nawozow. przypomnijmy ze w holandii jest paliwo rolnicze zwolnione z opłaty drogowej itp jest tylko barwione na czerwono. i jaka tu sprawiedliwosc w tej unii????

#85 Tadeusz

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 0 Postów:

Napisany 24 lut 2012 - 21:13

Zgadzam się. I do tego ciągle opowiadają, że u nas koszty produkcji są niższe.
Kama, tak Ci się fryzura spodobała, a ja ciągle mam w pamięci kabaret o tym, jak się premier spotkał z delegatkami z Łodzi, którym podczas kampanii obiecał rozmowę. Teraz jak tylko zaczynają mówić, jak to się premier spotyka z kolejnymi grupami kobiet w sprawie wieku emerytalnego, to mi to staje przed oczami. I jakoś ciągle mi wraca ta dawna piosenka: "Kryzys mogę znieść, ja nie muszę jeść, lecz niech przestaną truć". Szkoda gadać, końca nie ma temu wszystkiemu.I wszystko już było, niestety.

#86 prokamil

Świeżak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 Postów:

Napisany 25 lut 2012 - 11:35

zgadzam sie znam ten kabaret ale wydaje mi sie ze politycy zrobia z polski druga grecje i bedzie koniec nam takim małym gospodarzom. trudno. szkoda gadac mozemy jedynie protestowac oile to cos da. a mysle ze da bo w francji dało.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników