Napisano Marzec 9, 2011 · Zgłoś post ja też wczoraj posiałem ale saletrę :) jedno miejsce zostało bo śnieg leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 22, 2011 · Zgłoś post posialiście azot na rzepaki ? byłem na polu i ruszył ;D ma białe korzonki tylko że jeszcze mało, z tydzień a będzie widać wyraźnie po roślinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 22, 2011 · Zgłoś post ja na borowinie dziś wiechałem bo na innej glebie to ciagnik topię ale kiepsko to wygląda najgorzej ze wszystkich odmian to chagal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 22, 2011 · Zgłoś post mam też chagalla i wygląda powiedzmy przyzwoicie jak na ten rok a kiedy siałeś swojego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 23, 2011 · Zgłoś post u mnie castile ok a californie zima przerzedziła dokładnie ale i tak zostawiam. dzisiaj poszła druga dawka N jak narazie 270kg saletry i 100kg siarczanu amonu na ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 23, 2011 · Zgłoś post U mnie Visby cieniutki jak piorun ale pomału rusza.Na razie dałem mu 400 kg saletrosanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 23, 2011 · Zgłoś post ja tez dałem 400 tyle ze saletry.niech sie dzieje wola nieba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 23, 2011 · Zgłoś post też jestem zwolennikiem wczesno wiosennego kopa z saletry to mi się sprawdza od lat , powiem więcej w ubiegłym roku był jeszcze gorszy od tego i dałem mu wszystko w jednej konkretnej dawce a plon był zadowalający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 25, 2011 · Zgłoś post a kto z was wysiewa nawozy opierajac sie o analie gleby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 25, 2011 · Zgłoś post p k mg i Ca oczywiście że na podstawie analizy ale na zawartość Nmin nie robię nawet nie wiem jakie to koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 6, 2011 · Zgłoś post Jeżeli zastosowałem na rzepak 0.1l comandu i 2l butisanu to po zaoraniu plantacji mogę zasiać jęczmień jary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 6, 2011 · Zgłoś post lepiej pszenicę ? bezpiecznie to jeszcze:groch,qq,bobik i oczywiście jary rzepak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 6, 2011 · Zgłoś post co powiecie na moj rzepak http://www.fotka.pl/profil/mciejm/albumy/1,Ja/68182079,,?authkey=4be92ad1fecb7919bcff0271ae44748e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 6, 2011 · Zgłoś post gdzie Ty mieszkasz u nas taki to za dwa tygodnie jeszcze przy dobrej pogodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 6, 2011 · Zgłoś post mazowieckie ,ten byl najpozniej siany ok. 5,10 wrzesnia odmiana chagal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2011 · Zgłoś post ładny.tez chce taki. u mnie galileo ok tyle ze mam wymokliska.monolit za to lichy ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2011 · Zgłoś post Dzięki staram się jak mogę , na innym forum tak zachwalali ten monolit , miałeś go wcześniej jak plonował ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2011 · Zgłoś post M@ciej ładny masz ten rzepaczek ,aby nie zachwalić u nas to dwa tygodnie do tyłu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 8, 2011 · Zgłoś post moj monolit też z jesieni wygladał ok ale rozhartowal sie i ten mróz bez śniegu go dobił.ale jest nadzieja. miałem pryskac ale wieje jak cholera.chciałem dodać antystresor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 8, 2011 · Zgłoś post Wieje ,wieje ja tez czekam na pogodę bo gdzieniegdzie trzeba poprawić na chwast jak i tez opryskać od grzyba . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2011 · Zgłoś post orzecie już pod rzepak ? w mojej okolicy jeszcze spokój kilku rezygnuje po tegorocznych plonach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2011 · Zgłoś post u mnie pierwsi sie pojawili.w tym roku każdy chce zachować optymalny termin siewu :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2011 · Zgłoś post Ja zaczynam w sobotę a na dobre w przyszłym tygodniu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 10, 2011 · Zgłoś post też zaczynam od wtorku niema co wpadać w skrajności :o bo zwykle siałem 22-27 a Wy ? i to był dobry termin w mojej ocenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 11, 2011 · Zgłoś post Dokładnie , w zeszłym roku zaczynałem 20 a w tym trochę wcześniej żeby z dziećmi wyjechać na zasłużone wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach