Napisano Kwiecień 18, 2017 · Zgłoś post Mam pytanie czy warto zakładać kabinę do bizona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2017 · Zgłoś post Ja kupiłem szybe i zrobiłem sam ramke i bardzo dużo daje ,kurz rozchodzi sie na boki,a ci co maja kabine to i tak mają otwarte dzwi i okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2017 · Zgłoś post Razem z tą krótką szybką przy podeście wstawiałeś? Możesz wrzucić zdjęcie konstrukcji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2017 · Zgłoś post Bo myślałem czy zrobić samemu czy teraz kupić Czy ma ktoś instrukcje obsługi do Bizon zo56/3 super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2017 · Zgłoś post Przed chwilą, R-w napisał: Razem z tą krótką szybką przy podeście wstawiałeś? Możesz wrzucić zdjęcie konstrukcji?? Bez tej małej rama 50na 50 pochylona do przodu,dół postawiony na podeście,,kombajn sprzedany 10 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2017 · Zgłoś post 11 godzin temu, MAŁYROLNIK1 napisał: Czy ma ktoś instrukcje obsługi do Bizon zo56/3 super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 27, 2017 · Zgłoś post Kolega robił remont silnika w Z056 i nie wie jak ustawić koła rozrządu. Może ktoś poratować jakimś schematem albo informacją? Oczywiście sprawa pilna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 2, 2018 · Zgłoś post W rekordach tych starszych jest silnik 6CT107 z Andrychowa To dość popularne silniki i jest tego sporo co prawda daleko Za 3 do 5 tysięcy można znaleźć od autobusu Wydaje się że to lepsza opcja od remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 3, 2018 · Zgłoś post tylko jak wyremontujesz to przynajmniej wiesz na czym stoisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 3, 2018 · Zgłoś post Remont w Andrychowie to 9,5 tys u innych około 7 Sam zrobisz taniej ale dzisiejsze części to masakra Trzeba by zrobić blok wał korbowody głowicę Ma ktoś pojęcie czym się różnią te silniki chodzi o końcówkę oznaczenia Powinien być 6CT107/R4 a można kupić 6CT107/inne oznaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach