Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post No i się stało, całe wielkopolskie i kujawsko-pomorskie na osn-ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post Ja już od dawna na OSNie Trochę to upierdliwe trzeba uważać ale da się żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post Dla tych co nie mają zwierząt to tak jak piszesz, ale ci co mają hodowle to już tak wesoło nie jest :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post Żadnych info w necie nie ma-skąd to WYSSAŁEŚ? OSN jak osn-ale osn+SĄSIAD....uuuu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post są informacje na stronach RZGW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post Dodaj proszę jakis pewny link-tam tylko o "dolnej wiśle"piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post ...no jest na RZGW Poznań... od Sobiejuch do Żnina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post @maslak88 co oni tam nowego wymyślili żeby zniechęcić do zwierząt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Jarki-czym te przepisy u Ciebie się różnią? nawet 1 dawka azotu przed 1 marca dozwolona jeśli"ze względów agrotechnicznych"-pisze pani z ODR tylko GNÓJ 15 zamiast 30.11 Edytowano Kwiecień 11, 2017 przez Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 11, 2017 · Zgłoś post "nawet 1 dawka azotu przed 1 marca dozwolona" gdzie Ty to wyczytał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post @jarki głownie z tymi zwierzętami to chodziło mi o terminy stosowania nawozów naturalnych @Pałuczanin81 z tym wcześniejszym stosowaniem azotu to też pierwszy raz słyszę. Stosowanie po 15 listopada można przeciągnąć, jeżeli ma się buraki lub kukurydze zakontraktowana na dostawę po 15 listopada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post http://www.dodr.pl/III/4/1/3/9/5.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post No to się skończyło sianie azotu w lutym :( A jednak chyba nie bo mojej wsi nie ma na liście wód chronionych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post Przed chwilą, Pałuczanin81 napisał: ...no jest na RZGW Poznań... od Sobiejuch do Żnina Gdzie ty to znalazłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post I gdzie tam jest napisane że cała wielkopolska?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post 25 minut temu, miwigos napisał: Gdzie ty to znalazłeś http://www.edzienniki.bydgoszcz.uw.gov.pl/WDU_C/2017/938/akt.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post @R-w a tu masz mapkę regionu wodnego warty: http://www.poznan.rzgw.gov.pl/region-wodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post @maslak88 Czytam to rozporządzenie, nie wydaje mi się by była mowa o rozszerzeniu obszarów OSN. Chyba chodzi o to że stwierdzili które regiony są narażone, tzn. nic odkrywczego. Może źle to interpretuje, nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post Są na pewno OSN dla całej Wielkopolski. Masz napisane w paragrafie drugim, że określa się cały region wodny Warty jako obszar szczególnie narażony na zanieczyszczenie związkami azotu ze źródeł rolniczych (czyli OSN) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2017 · Zgłoś post Jeśli macie racje to się dowiemy wkrótce,oby nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 5, 2017 · Zgłoś post Jakieś nowe informacje na temat OSN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 5, 2017 · Zgłoś post Chcesz nie ma sprawy mogę Ci podarować :D Tylko jak to zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 18, 2017 · Zgłoś post https://legislacja.rcl.gov.pl/docs//3/12305809/12475339/12475340/dokument319744.pdf Czyżby już weszło?pocieszający 15 lutego-ale kary po 3 tys.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 18, 2017 · Zgłoś post Szczerze mówiąc to dotąd nie miałem problemów Byłem na szkoleniu o którym szkoda gadać Mnie tylko nawozy od marca wkurzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 19, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Wg założeń tylko te zawierające N?-zawsze można coś wmieszać w sól. Zinterpretuj proszę ten 15 luty,bo w którymś punkcie tę datę dopuszczają- jak dla Was dobrze wypisane papierki+dobrzy sąsiedzi.(mnie gorzej ze sąsiadem pójdzie) Edytowano Grudzień 19, 2017 przez Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach