Napisano Listopad 26, 2022 · Zgłoś post KPS nie polecam . koleżanke tak wyh.yjały że 6.4 netto było a jej z salami 3.9 zapłacili . netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 29, 2022 · Zgłoś post pomorskie bez zmian 5,40-5,45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 1, 2022 · Zgłoś post POMORSKIE BEZ ZMIAN. ALE CENA MA NIBY DOŁOWAĆ W NASTĘPNYM TYGODNIU PONOĆ :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 10, 2023 · Zgłoś post Cześć wszystkim, 5,5-5,6 pomorskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 22, 2023 · Zgłoś post Jakie ceny słyszycie na poniedziałek ? Ja 5.4-5.55 netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 22, 2023 · Zgłoś post I co ja mam zrobić z tą wiedzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 24, 2023 · Zgłoś post Co jakiś czas są próby przejścia z innego forum drobiarzy ze słabym skutkiem. Bądź co bądź zapraszam. Jakoś opanujemy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 24, 2023 · Zgłoś post Dnia 22.07.2023 o 22:20, Marecki napisał: I co ja mam zrobić z tą wiedzą? Dokładnie widać że oni kompletnie nie pasują do naszego forum Drobiarze mimo że to też rolnictwo często są naszymi przeciwnikami To wyjątkowo kłótliwe towarzystwo, kilkanaście razy tu próbowali Kiedyś nawet dawaliśmy im szansę pisania na innych warunkach Moim zdaniem to nigdy się nie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach