Napisano 22 Kwiecień · Zgłoś post Protiokonazol koniecznie na ostatni zabieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 22 Kwiecień · Zgłoś post Albo solo azoksy albo w mieszaninie z czymś ale czy z tebu? Ktoś kiedyś wspominał że niby po tebu krótsze łuszczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 2 Maj · Zgłoś post Poprzednia noc była w okolicy bardzo pracowita Większość rzepaków opryskana płatki na ziemi leżały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 3 Maj · Zgłoś post Ja na spokojne od poniedziałku do środy , miedzy 20 a 21,30 pryskałem , nie lubie po nocach na mokre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano niedziela o 08:53 · Zgłoś post Poszedło protio difeno i azoxystrobi ma utrzymać do żniw ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano poniedziałek o 06:26 · Zgłoś post Oj będzie długo zielony, zbiór po zbożach. U mnie Propulse ale w niepełnej dawce, jeszcze nie skończyłem i tak się zastanawiam czy dzisiaj coś działać bo na jutro zapowiadają przymrozki. Cały tydzień zresztą ma być zimno. Jechać? czekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano poniedziałek o 20:28 · Zgłoś post Grubo panie dwie i pół stówki na hektar? Część rolników nie zdążyła teraz można długo czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 06:45 · Zgłoś post No może i nie wąsko ale robi robotę tym bardziej, że teraz u mnie mocno wlało. Dzisiaj wieczorem pewnie skończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 06:58 · Zgłoś post Ja czekam po przymrozkach pojdzie tebu i tazer 2 tyg temu poszla duza dawka protio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 07:03 (edytowany) · Zgłoś post Tym bardziej bym nie czekał, Tazer będzie długo trzymał, do tego mokro u nas teraz. Dzisiaj będzie okienko pogodowe. Edytowano wtorek o 07:04 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 15:52 · Zgłoś post Mokro to magiczne słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 20:02 · Zgłoś post Najgorzej jest u mnie. Dzisiaj -4 było. Ten rzepak w tym roku nie będzie miał chyba żadnych luszczyn. Podejrzewam że każdego dnia teraz będzie koło -4. Dobrze ze mam czas na grzybowke ale czy będzie sens ja robić skoro nie będzie luszczyn albo będą bardzo krociotkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano wtorek o 21:10 · Zgłoś post Tak są bardzo duże braki łuszczyn niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 07:03 · Zgłoś post To już zrobiły się żółte i odpadły CI , u mnie pęd główny i dwa boczne raczej odpadną po 4-6 łuszczyny na każdym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 09:11 · Zgłoś post To akurat żadna strata bo nadrobi kolejnymi luszczynami i mtz. Ale jak u mnie nie będzie prawie żadnych luszczyn pewnie na 3-6 górnych pędach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 09:18 · Zgłoś post u mnie generali dzisiaj ma przyjechac ogladac, zboaczymy co powiedza, ale tez pierwszych luszcyzn nie ma, a slodyszek byl dobrze trafiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 14:41 · Zgłoś post 5 godzin temu, lokizom napisał: To akurat żadna strata bo nadrobi kolejnymi luszczynami i mtz. Ale jak u mnie nie będzie prawie żadnych luszczyn pewnie na 3-6 górnych pędach? Jak nie poppada , to bedzie miał ciężko nadrobić mtz, a deszczu nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach