Napisano 13 Maj · Zgłoś post To wszystko jest gorsze jak komuna tyle że teraz na John Deere itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 14 Maj · Zgłoś post https://www.farmer.pl/finanse/dotacje-i-doplaty/nie-15-maja-a-16-czerwca-jeszcze-wiecej-czasu-na-zlozenie-wniosku-o-doplaty-bezposrednie-za-2025-r-jest-oficjalny-komunikat,161203.html I prawidłowo. Miałem dziś wieczorem laptopa odpalić, ale cały czas się zastanawiałem, co na niektórych polach podać. Najbardziej chłody odczuł łubin. Posiałem mieszankę łubinu z peluchą, to miejscami łubinu nie ma wcale. Przez to zimno wolno wschodził, a co wzeszło, to w dużym stopniu i tak zamarło. Dla mnie ten miesiąc opóźnienia jest na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 11 Czerwiec · Zgłoś post 36 minut temu, barkas napisał: (...) No chyba ze cos sie zmienilo, ze mozna uprawiac jedna rosline po sobie, wiecej jak 3 lata po kolei? GAEC 7 zmieniona, wywalczone na protestach. Norma została znacznie okrojona i teraz jest albo zmianowanie albo dywersyfikacja. Wcześniej było i to i to. https://www.gov.pl/web/rolnictwo/realizacja-normy-gaec-7--zmiany-w-aplikacji-ewniosekplus?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0EbtrIhSnzwg47aoXFaOF_jBXWMLyGqQ82mRdmuQEE_Y4csE0xBMdsQE8_aem_AbTDZMuQT4meHTyD7rqQ-9XYvWoy89x_rwt8p10y9MbGyu4r0RZatYfwpk5RHOFAMqq1mUQiLbkHILlZ0gO5oFUP 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 12 Czerwiec · Zgłoś post Dziś dzwoniła babka z ARiMR. Panie Marku, a czy pamięta Pan o złożeniu wniosku? Bo na koncie nie zauważyliśmy żadnych działań, a termin jest do 16 czerwca? Co za troska o beneficjenta Mówię: chciałem was i całą Polskę na dopłaty naciągnąć, bo tak się o nas przecież mówi, posiałem mieszankę peluszki z łubinem i czekałem. A tu się okazuje, że zimno zabiło łubin, pelucha jest w świetnej formie, a do tego przetrwał niby przemrożony owies z poplonu, wyją i gorczyca. Co by Pani podała we wniosku? A w odpowiedzi: co to jest pelucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach