Stosował ktoś z Was może Antywylegacz płynny 675 SL do skracania pomidorów? Od niedawna ma rejestrację a zawsze problemem jest u mnie wielkość roślin.
Pomidory pod osłonami
Rozpoczęte przez ikcomas, mar 09 2011 17:38
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 mar 2011 - 17:38
Napisany 14 lis 2011 - 14:01
Odświeżając temat. Spróbowałem na kilku roślinach a resztę zostawiłem jako kontrolne. W tym roku na wszystkie sadzonki zastosuję. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Co prawda ciężko odmierzyć proporcje bo to mała przydomowa szklarnia ale cóż się nie robi dla ciut bardziej ekologicznej żywności
Napisany 14 lis 2011 - 16:49
kupuję sadzonki pomidora do małej folii i z tego co wiem często są wcześniej opryskane chlorkiem chloromekwatu ale w jakim stężeniu nie wiem
mają ciemniejszy kolor i ładniejszy pokrój
kiedyś rozmawiałem z gościem chyba z rokity i mówił że nawet na iglaki się stosuje cc w celu zmniejszenia przyrostów i poprawienia wyglądu
mają ciemniejszy kolor i ładniejszy pokrój
kiedyś rozmawiałem z gościem chyba z rokity i mówił że nawet na iglaki się stosuje cc w celu zmniejszenia przyrostów i poprawienia wyglądu
"Głowa do góry,najgorsze jeszcze przed nami"
Napisany 14 lis 2011 - 17:04
A jak sam robisz rozsady? 
Owszem też podejrzewam, że te kupne są potraktowane CCC (bo niby dlaczego by pisali, że jedne nadają się do gruntu a drugie do folii?) ale nawet te którą podobno są pod osłony nie są moim zdaniem zbyt dobrze skrócone bo bujają jak durne.
Owszem też podejrzewam, że te kupne są potraktowane CCC (bo niby dlaczego by pisali, że jedne nadają się do gruntu a drugie do folii?) ale nawet te którą podobno są pod osłony nie są moim zdaniem zbyt dobrze skrócone bo bujają jak durne.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników