Napisano Grudzień 5, 2022 · Zgłoś post Nie szukaj na siłę logiki; rzepak to zboże, ślimak to ryba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 6, 2022 · Zgłoś post Wiem wiem że dużo wymagam :D Ale jednak różnica jest a w przepisach niewielka Kiedy jadę do lasu to taka topola idzie pierwsza bo wokół tylko szkody robi Na granicy rowie czy gdzie tam jeszcze tak samo a komuna to sadziła wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2022 · Zgłoś post W ubiegłym i w tym roku ze 100m3 drewna zrobiłem głównie: typu topola, brzoza, wierzba iwa, i trochę jabłoń, leszczyna, gruszka Chyba zrobię sobie przerwę bo nie mam gdzie składać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 10, 2022 · Zgłoś post Gdzie Ty mieszkasz czy to jeszcze Polska ;) U nas jak wytniesz drzewo to miastowy już łapie za telefon Oni mają zielono w głowach ale jak są w markecie o wszystkim zapominają Na własnej działce zastanawimy się czy warto robić sobie problem sadząc drzewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach