Napisano 11 Maj · Zgłoś post Wirus raczej nie. Tutaj taka faza jest. Pszenzyto też takie się robi. To chyba ten ostatni przymrozek -3 przed 3 dniami zrobił. Chyba nie umiem zrobić pszenicy. Jak nie da 7t to wtedy to moja ostatnia w zyciu bo pszenzyta rowniotko czarniutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 13 Maj · Zgłoś post Mam tak samo na jednym polu. T1 późno robione ale to raczej stres związany z zimnem i suszą, wirusa też wykluczam bo miałem i wiem jak wygląda. Na mokrej działce jest perfekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 13 Maj · Zgłoś post Obstawiam grzyba, po zabiegu chore tkanki i tak nie odratowania przy septoriozie to przez to efekt po czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 13 Maj · Zgłoś post Choroba weżmie troche plonu , wirus więcej , przy chorobie piętrowość niemożliwa według mnie, jeśli tak to co to za choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 14 Maj · Zgłoś post Septorioza inaczej wygląda, u mnie piętrowości nie ma dlatego wirusa wykluczam, jedynie na jednej działce takie właśnie liście a wszystko robione tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 15 Maj · Zgłoś post Ja to tylko tu zostawię, poznęcajcie się i dobijcie mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 15 Maj · Zgłoś post u mnie jest to samo na jednym polu też tak wygląda a na drugim wszystko ok ta sama odmiana w tym samym dniu siana tak samo uprawiana i nawożona. Może coś w tym jest że rok przestępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach