Napisano 21 Styczeń · Zgłoś post Dokładnie czarna magia ale jak Ktoś ma dużą d..ę to musi mieć duże portki Ogrzewam od kilku lat samym drewnem, potrzebuję tylko zdrowia Mam kilka przeróżnych pił/pilarek kupię kiedyś łuparkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 21 Styczeń · Zgłoś post Bylo na farmerze kiedyś o gościu który jako pierwszy ciepło wykorzystywał latem do chłodzenia pomieszczeń, przerabiał to jakoś na chlod czy jakoś tak. Zima mam co zrobić z ciepłem bo wszędzie się przydaje ale latem niestety wypuszczam niewykorzystane a możnaby pewnie mieć z tego klimatyzację. Tylko że niestety ciężko znaleźć odpowiednich fachowców do zrobienia takich rzeczy, do policzenia wydajności, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 22 Styczeń · Zgłoś post 13 godzin temu, jarki napisał: Dokładnie czarna magia ale jak Ktoś ma dużą d..ę to musi mieć duże portki Ogrzewam od kilku lat samym drewnem, potrzebuję tylko zdrowia Mam kilka przeróżnych pił/pilarek kupię kiedyś łuparkę I energie elektryczną , bez niej nie przeżyjemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 15:30 · Zgłoś post @barkas zające ćwierkają, że gmina ma biogazownię stawiać gdzieś w Twojej okolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 17:56 · Zgłoś post Tak. Z 15 km odemnie. I ma byc gminna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 20 godzin temu · Zgłoś post Będziesz miał gdzie odwozić niesprzedany towar. Protestują bardzo? A co z pofementem? Będzie możliwy odbiór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 20 godzin temu · Zgłoś post Jutro ma byc spotkanie, to cos wiecej bedzie wiadomo, ale zanim to tuszy to kilka lat minie. Gmina zasypana jest WZ, ja skladalem we wrzesniu, to zaczynaja dopiero przegladac... Odosnie pofermentu to pewnie bedzie mozliwy odbior, ale tutaj oplacalnosc pewnie bedzie zabijal koszt transportu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach