Napisano środa o 17:50 · Zgłoś post Dokładnie czarna magia ale jak Ktoś ma dużą d..ę to musi mieć duże portki Ogrzewam od kilku lat samym drewnem, potrzebuję tylko zdrowia Mam kilka przeróżnych pił/pilarek kupię kiedyś łuparkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano środa o 18:25 · Zgłoś post Bylo na farmerze kiedyś o gościu który jako pierwszy ciepło wykorzystywał latem do chłodzenia pomieszczeń, przerabiał to jakoś na chlod czy jakoś tak. Zima mam co zrobić z ciepłem bo wszędzie się przydaje ale latem niestety wypuszczam niewykorzystane a możnaby pewnie mieć z tego klimatyzację. Tylko że niestety ciężko znaleźć odpowiednich fachowców do zrobienia takich rzeczy, do policzenia wydajności, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano czwartek o 07:27 · Zgłoś post 13 godzin temu, jarki napisał: Dokładnie czarna magia ale jak Ktoś ma dużą d..ę to musi mieć duże portki Ogrzewam od kilku lat samym drewnem, potrzebuję tylko zdrowia Mam kilka przeróżnych pił/pilarek kupię kiedyś łuparkę I energie elektryczną , bez niej nie przeżyjemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach