Napisano Grudzień 25, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Czym bielicie budynki? Co powiecie na to?http://allegro.pl/agregat-malarski-bielarka-do-bielenia-wapnem-3w1-i7067381417.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ZTNkODNjNzUtNDc5My00MTdlLThkOWYtYjYxNDJhMGY2OGEyAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=cf6ba4e2-c90b-4565-bb18-1a37e2f8d173 Ps. @jarki, uprzedzam ławkowca mi za...li Edytowano Grudzień 25, 2017 przez arszczecin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 25, 2017 · Zgłoś post @arszczecin-w Święta nie masz co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 25, 2017 · Zgłoś post jakie święta. Święta od 10-11 do 14-15 to nie święta.... Tu się kąpać nie opłaca :(. Oczywiście krowy w święta ludzkim głosem przemówiły ( jedna wczoraj, druga dziś ) z trudnym porodem to i wigilia wystygła ... Pauk, obiecałem Ci te fotki, ale limit***** mam przekroczony z tel. Wyślij priv z emailem to ci wyślę.***** czytaj dalej nie wiem jak się wstawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 27, 2017 · Zgłoś post ... ja swego czasu kilka lat temu gdy zaczynałem moją przygodę miałem bielić oborę opryskiwaczem Kwazarem ale ze względu na brak filtrów i nieodpowiednią dyszę zrezygnowałem i stanęło na obieleniu pędzlem - przynajmniej idzie wszystko jak leci - grudki, osady itd. . na chwilę obecną do obielenia mam tylko kurnik bo obora stoi pusta... ten agregat bym chętnie zobaczył w akcji i dopiero zdecydował o zakupie, bo generalnie takie urządzenie w gospodarstwie się przydaje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 27, 2017 · Zgłoś post A używa ktoś pompy od opryskiwacza bezpośrednio bez żadnych pierdołów Tylko traktor długi wąż i lanca z dyszą powiedzmy 2,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 27, 2017 · Zgłoś post ja 2 lata przeleciałem na patencie przy kontroli na samym wejściu zaczęte malowanie a dalej toooooo... no pani doktór sie maluje :P:P:P Kiedys była banka na mleko, kranik sprężarka i palec zamiast lancy, wcześniej profi bielarka, pożyczona miastowym, i nóg dostała.. Szkoda tych bielarzy za amarenkę, to była maszyna :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 28, 2017 (edytowany) · Zgłoś post Ja mam butle 50 litrową od gazu LPG ze samochodu (na szrotach tego pełno), pod jeden króciec podłączony wąż od pompowania kół tak ze 2 metry i podłączam do Ursusa C360 pod pompowanie, drugi króciec mam długi wąż (ok. 10 m) też taki jak od pompowania kół i na końcu lanca od opryskiwacza plecakowego i gruba dysza na końcu i podjeżdżam pod każde drzwi i robię tak całą oborę, i idzie jak ta lala, tylko musisz pilnować ciśnienia (można by założyć jakiś zawór upustowy, ale ja go nie mam) - całość groszowe sprawy - najdroższy waż Edytowano Grudzień 28, 2017 przez maslak88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach