Napisano 11 godzin temu (edytowany) · Zgłoś post Jak to nie, ja złożyłem w czerwcu na rzepak i groch, które kosilem w lipcu/sierpniu. To co piszecie to jest fikcja i będą za to pewnie konsekwencje ze strony ARiMR jak sie zorientuja. Skąd ARiMR ma wiedzieć że masz tam rzepak? Dowie sie najwczesniej w maju, co jak by wymarzł? Dwa dni temu dostałem pieniądze za ekoschematy. Edytowano 11 godzin temu przez lokizom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 8 godzin temu · Zgłoś post Wytłumacz w takim razie jak prowadzić rejestr do upraw zgłoszonych w tym roku a zasianych w poprzednim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 7 godzin temu · Zgłoś post Nie ma takich upraw przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 6 godzin temu (edytowany) · Zgłoś post No jak nie ma? Rzepak posiany z biologiczną zaprawą w 2024. Wniosek w 2025. Rejestr za 2024 prowadzony w 2025. No gdzie to wpisać? W maju 2025? Edytowano 5 godzin temu przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach