forumowicz

Politycy

1132 postów w tym temacie

Pierwsza dama też była niczego sobie. Czar prysł. Jakby Tusk miał honor to by się podał do dymisji i rozpisał nowe wybory do Sejmu i Senatu. Niestety będą trwali teraz tak przy tym korycie do 2027

Ogólnie ta kampania to materiał na niezłą książkę. Nie było chyba jeszcze takiej w historii III RP.  Walka, żarty, memy, oskarżenia słuszne i mniej słuszne, zgony w lokalach wyborczych, wiece, gra w przekazywanie głosów, debaty, obietnice, piwo, epicki finał i jeszcze długo by wymieniać. A ile kłótni wśród wyborców na ulicach, jarmarkach, w domach i Bóg  wie gdzie jeszcze. 

Chciałbym, żeby Nawrocki z jednej strony wsłuchiwał się w głosy Polaków, ale też żeby zaczęła się pewna nowa epoka współpracy po prawej stronie. Żeby budować Polskę po naszemu. Bo najsilniejsza Polska była wtedy gdy nie pozwalaliśmy się żadnemu z naszych sąsiadów do niej wtrącać. 

Do tego jeszcze długa droga. Heh ... cóż szkodzi pomarzyć :)

Edytowano przez sapek2
Zakaz trzaskania

Wierzyłem w młodych i się nie zawiodłem 

Wczoraj w pewnym lokalu wyborczym 40+latek pyta 20+ latka 

-Na kogo głosowałeś?

-No jak na kogo na Kibola !! 

Tak, jest jeszcze nadzieja. Na wiecu Brauna nosząc ulotki Mentzena, zaczepiło mnie dwóch 15-latków. Mój obecny obraz młodzieży to telefony tik toki i totalny brak rozumu. Jak bardzo się zdziwiłem po krótkiej ale konstruktywnej rozmowie. Powiedziałem do nich, że mam nadzieję gdy będą pełnoletni już nie będą musieli walczyć i obudzą się w lepszej Polsce. Wróciła mi wiara w ludzi i to co robię ma sens, do tego autograf Grzegorza Płaczka na biblioteczce codziennie dodaje mi sił.

@sapek2 cierpliwości, machina ruszyła. Wprowadzimy Konfederację do rządu i Polska będzie silna jak za Jagiellonów.

@lokizom premier obiecał wotum zaufania, to kłamca nie wierzę mu ale opozycja zawsze może złożyć wniosek o wotum nieufności. Hołownia powiedział, że się wstrzymają. Dzisiaj jest posiedzenie Sejmu, będzie ciekawie.

A propos Hołowni to jest jego polityczny koniec i jego partii. Mam nadzieję, że pociągnie za sobą na dno PSL.

Dla dwóch ostatnich nadzieji już NIE ma i bardzo dobrze 

Oni zrobią wszystko co tusk każe rząd zdrady narodowej trwa 

Hołownia szuka swojego miejsca w PO kosiniak z kamyszem również 

W pslu może ze dwie osoby się opamiętają choć wątpię za daleko zabrnęli 

Przykład siekierski przecież on jest już tym samym co kosiniak kamysz 

Ten z kolei poprzednio wykonał rozkaz i wprowadził najgorszą reformę 

Ludzie kompletnie bez kręgosłupa 

Odnośnie młodzieży tak jest wielka nadzieja nawet moda na prawicę 

Dziewczyny które kiedyś latały z piorunami na głowach dziś za Braunem 

Odrobiono lekcję z internetu po prawicy zarówno PiS i Konfederacje 

"Takie Rzeczypospolite jakie młodzieży chowanie" 

Jest też grupa ostatniopokoleniowa widziałem wczoraj taką przy galerii handlowej

Miała problem wyjść z samochodu wyglądała jak antena kierunkowa 

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się