forumowicz

Politycy

1091 postów w tym temacie

Gadać nauczył się w sejmie , jak był w mam talent, to był cieniem Prokopa, Senyszyn to tragedia wypowiedzi i wyglądu, Stanowski jest dobry w tej debacie , ale nie na prezydenta, zreszta jego rola jest inna w tej debacie 

Pokazali udolność rządzenia o 18.20 wpadli po rozum do głowy i wszystkich zaprosili, chyba tego im nikt nie wybaczy, nie każdy mógł dojechać w 1,5 godziny, najgorzej wizerunkowo wypadł Trzasko, nie miał siły przyjść na rynek , 

Jak można powiedzieć coś dobrego o Hołowni ? Przecież on jest przeszkadzajką dla Konfederacji bo taką misję dostał od Donka. Ciągle tylko biedne ukraińskie dzieci. A to że polskie dzieci na Niemca robią i będą robić? 

Cyrk oglądałem przez przypadek bo chciałem obejrzeć serial 

Pierwszej nie widziałem nie miałem pojęcia że takowe się odbędą 

Wydaje mi się że najlepiej wypadł Stanowski, Jakubiak i Nawrocki 

Rotacyjny cyrkowiec wypadł lepiej niż bym się spodziewał dobrze kłamie 

Natomiast na Trzaskowskim to był prawdziwy szach mat z tą tęczową szmatą 

Ta starsza pani z kandydatów dla mnie jest na ostatnim miejscu 

Tak jest oderwana od rzeczywistosci, wierzy tylko w Unie, ale zazwyczaj te osoby z tytulami profesorow sa noe z tego swiata. Trzeba jednak oddac ze końcowa przemowę miała najlepsza

Jej nie słucham wogóle , chciał byś aby taka osoba reprezentowała Polske, nie jej wina że ma taki głos, więc niech sie nie pcha tam gdzie nie powinna, 

Byłem obiektywny co do Niej ale nie powiedziałem że chciałbym aby była prezydentem

Panowie w tej "debacie" wszyscy obecni wygrali prócz bonżura to jest pewne 

Choć w długofalowej karierze politycznej Biejat i rotacyjny mogą przegrać 

Przegrać bo rudy im tego nie wybaczy co zrobili z ustawką pod Trzaskowskiego 

Przegrani wszyscy nieobecni, weźmy Brauna i jego elokwencję przecież bije wszystkich 

Ta debata przejdzie do historii a nieobecni nie mają racji, trzeba będzie to jakoś nadrobić 

W tłumaczenia zwyczajnie nie wierzę myślę że większość tak myśli 

Wrócę jeszcze do zwycięzcy Stanowskiego młodzi zrobili dobrą robotę 

Zwłaszcza kandydat Mentzen, również się przyczyniłem podpisem :) 

Edytowano przez jarki

Debata miała tylko jeden cel, połapać głosy niezdecydowanych i nieważne kto zyska a kto straci. Chodziło o Mentzena, wiedzieli że nie przyjedzie bo ma zaplanowane spotkania na miesiąc do przodu. Wszędzie pozgłaszane są zgromadzenia publiczne. W godzinę z Krosna do Końskich to helikopterem trzeba by było, podobnie Braun z Wałbrzycha ponad 500 km.

Zaplanowana debata na 12 maja to może być już za późno na zbieranie głosów niezdecydowanych dlatego zrobili tą szopkę. Pozostaje jeszcze kwestia finansowania ale nie zdziwiłbym się żeby zrobili to wspólnie i w porozumieniu.

Edytowano przez ikcomas

Dzisiaj bardzo dobra debata. Mentzen jednak odpada, walczy o głosy młodych za bardzo będąc katarynka. Dostosował się do roli polityka. Nie wierzyłem że to powiem ale już wolę Zandberga, bardzo dużo prawdy powiedział i szczerości okazał jak zawsze.

Bardzo dobrze wypadl przedstawiciel Bezpartyjnych i Bartoszewicz. Jakubiaka też lubię posłuchać, a czasem dobrze oderwać się od powagi słuchając kokietowania Stanowskiego. 

Nie głosujmy na żadne wielkie partie! Głosujmy na tych drobnych co otwierają Nam troche bardziej umysły. Ciągle wierzę że możemy w II turze nie zobaczyć ani Trzaskowskiego ani Nawrockiego. To byłoby piękne 

No ta debata Republiki to coś pięknego wolność słowa naprawdę 

Dla mnie podsumowanie Jakubiaka to klu tych wyborów 

@jarki co do tej wolności słowa to trochę przesadziłeś. Powiedziałbym że tak było gdyby nie stał tam ,,Rafalek". Ale jakiś akcent ,,zaleznosci" jednak musiał byc. 

Boję się że Holownia jest za dobry w to wmawianie ludziom swojej prawdy i dużo ludzi przez to mógł kupić, ale pewnie większość Rafalkowi. Chociaż zauważyłem że celuje też w elektorat PiSu obłudnie chwaląc Lecha Kaczyńskiego. Jestem trochę doświadczony to to widzę ale niestety dużo osób tego nie dostrzega. Boję się że on może zostać jednak tym prezydentem

Nie łudzcie sie nieobecny wygra niestety,dwóch głównych powinno przegrać , ale niestety ludzie to bezmózgi

Mnie zastanawia postawa Brauna co się z nim stało, jestem zawiedziony 

Mentzen był nijaki, tak katarynka niestety to prawda 

Myślę że ludzie już Hołownie znają 

Oj wielu zagłosuje na niego , wie jak mówić i przyciągnąć tych niezdecydowanych

Edytowano przez ikcomas

Gada jakby nie uczestniczył w tym bajzlu od prawie dwóch lat 

Jest marszałkiem sejmu jego partia w koalicji a pierdzieli jak by był opozycją 

Zdanie zmienia zupełnie jak premier to są złodziejskie metody "to nie moja ręka" 

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się