Napisano Kwiecień 8, 2011 · Zgłoś post jak złe to wszystkim się sprawdziły >;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 14, 2011 · Zgłoś post http://www.meteogroup.pl/ nawet ciekawie wyglada chyba o to chodziło http://www.meteogroup.pl/pl/home/pogoda/pogoda.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 14, 2011 · Zgłoś post Pisze ze tej strony juz nie ma,albo została przeniesiona ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2011 · Zgłoś post Nareszcie pogoda się poprawiła dziś pierwsze opryski wykonane ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2011 · Zgłoś post też odżywkami zboża kropiłem w końcu ruszają ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2011 · Zgłoś post Samymi czy cos na grzyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2011 · Zgłoś post te wynalazki z ADOBa+siarczan+tytan a w rzepaku + pyretroid na grzyby za szybko ja mam małe i rzadkie zboża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2011 · Zgłoś post no to parę zlociszy poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 18, 2011 · Zgłoś post Ja chyba ruszę dzisiaj z Axialem, taki ładny dzień się zapowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 19, 2011 · Zgłoś post Ja tez bo owies głuchy chyba udusi pszenice ozima ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 29, 2011 · Zgłoś post U mnie zaczyna robić się sucho pszeniczkę na słabszych kawałkach przypala i to samo z rzepakiem ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 30, 2011 · Zgłoś post U mnie to samo(pn wielkopolska) już i jare potrzebowały by wody :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 1, 2011 · Zgłoś post ;D pada Pewnie miastowe myślą co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 4, 2011 · Zgłoś post No i śniegu napadało. Åubin pewnie wymrozi :'( Dagmarka - u Ciebie to chyba regularna zima, zawsze na wschodzie było gorzej a teraz ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 4, 2011 · Zgłoś post Byłem przekonany, że Mazowsze zima ominie... a tu taki klops ;D Bo to, że różnie bywa na południu, to już się przyzwyczaiłem, ale śnieżny 3 maja w centrum kraju, to dość rzadki widok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 4, 2011 · Zgłoś post śniegu trochę było na szczęście mnie intensywne opady omineły,mróz -2 ale mrozu to nie koniec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 4, 2011 · Zgłoś post ale tak jak czytam fora to 50 km ode mnie rzepaki śnieg położył :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 23, 2011 · Zgłoś post Czytam forum i odnoszę wrażenie, że susza Wam doskwiera. U mnie o suszy nie ma mowy. Co prawda ziemia jest twarda jak skała ale ma wilgoć, i to sporo. Jedna z pszenic cudem uratowana od orki (tylko dlatego, że nie dało się wjechać) wygląda jako tako, kolor ma ładny ale obsada fatalna, tam gdzie wyjątkowo mokro i zimno nie ma nic. Nie ruszyła od zimy ani o milimetr :'(. Pole opryskane od chwastów tylko po to żeby nie zapuścić ziemi ale nie liczę na jakiekolwiek zyski. Na suchszych stanowiskach bardzo dobrze to wygląda, dzisiaj świeci Słońce, wczoraj trochę pogrzmiało ale opadów nie było (tylko pojedyncze krople) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 23, 2011 · Zgłoś post Nie pamietam kiedy u nas był deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 23, 2011 · Zgłoś post u mnie ostatnio kilka razy popadało :o a robiła się tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 25, 2011 · Zgłoś post U mnie gdzieś z tydzień temu spadło 15 mm wody jednej nocy. Jeszcze przed tym deszczem kolega narobił strasznych kolein w ścieżkach, u mnie są cięższe ziemie to opady tylko ubijają i jest twardo jak na drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 2, 2011 · Zgłoś post wkoło pada a mnie omija :'( zboża schną na górkach , dołki są ładne o rzepakach to szkoda gadać oj będzie kiepsko z plonami , mam już zamówienia na jęczmień oz prosto z pola :-\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 2, 2011 · Zgłoś post na mazowszu dziś w nocy była burza, lało ze 30 minut, i niestety jak słyszałem, tak będzie, gwałtowne burze będą przeplatały upały, to nie wróży nic dobrego, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 2, 2011 · Zgłoś post Oby gradu nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 2, 2011 · Zgłoś post U mnie padało w niedzielę o świcie - 5 mm. Na razie jest bardzo dobrze, jak lipiec nie upali zbóż to może być nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach