Napisano Kwiecień 5, 2023 · Zgłoś post 1 litr CCC nigdy nie zaszkodzi , a z dodatkiem 0,4 medaxa sprawdza się , to co stosujesz , w jakiej fazie i ilości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2023 (edytowany) · Zgłoś post Z tego co pisał jarki antywylegaczem jedzie solo i wyłącza gdzie nie trzeba. CCC, nie zaszkodzi pod warunkiem dobrej wilgotności gleby. U mnie przeważnie szło 1lCCC+ 0,2-0,3 moddus 250. Ale ostatnie lata kąmbinowałem bez CCC i etefonu. Jak to jest w późniejszych fazach wzrostu ze stosowaniem regulatora. Czy prawdą jest że najlepszym momentem jest początek oderwania kolanka Edytowano Kwiecień 7, 2023 przez suzin dopiska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2023 · Zgłoś post Tak jak @suzin piszesz CCC trzeba dodać z dużym wyprzedzeniem Natomiast miejscowo daję kiedy już WIDAĆ że jest taka konieczność Pierwszym antywylegaczem jest dawka siewu kolejnym pierwsza dawka N Następnie zadbanie o podstawę źdźbła co nie jest trudne przy małej obsadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 7, 2023 · Zgłoś post Pierwsze kolanko 0.8 do 1 cm , po świętach pójdzie regluacja i fungicyd, w święta chyba będą opryskiwacze na polach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2023 · Zgłoś post Regulacja i fungicyd z mikro zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2023 · Zgłoś post Fungicyd Input Triple też, a regulacja od poniedziałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 12, 2023 (edytowany) · Zgłoś post Moja pszenica jeszcze kolano dość nisko ale oczywiście nie planuje zabiegu Edytowano Kwiecień 12, 2023 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2023 · Zgłoś post Zależy od odmiany , kolanko 0,8 do 2 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 13, 2023 · Zgłoś post Tylko jęczmień oz. Windstarem potraktuje,reszta ozimin z końca października to nawet T1 nie będę wykonywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 15, 2023 (edytowany) · Zgłoś post nic do tej pory nie zrobione a w pszenicy już drugie kolanko od 1,5 do 3 cm mój błąd mam ostatnią fazę pierwszego kolanka Edytowano Kwiecień 15, 2023 przez jarki Połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 15, 2023 · Zgłoś post A powód czy może wybór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2023 · Zgłoś post Ja na szczęście po regulacji i fungicydzie , ale to zrobiła kika osób w gminie, jedna odmiana tak lekko spózniona , teraz dopiero w czwartek będą warunki do pryskania , nie wyobrażam sobie mieć nie opryskane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 16, 2023 (edytowany) · Zgłoś post codziennie pada deszcz Edytowano Kwiecień 16, 2023 przez przem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 21, 2023 · Zgłoś post Dzisiaj zrobione , ale w błocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 22, 2023 · Zgłoś post Ja co każde tankowanie 15 ha , myje przednie dolne szyby bo nie widać kół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach