Napisano Wrzesień 29, 2020 · Zgłoś post Pierwszy liść i kukurydza za miedzą. Jak będą młócić to ją wgonią na pszenicę. Proteus 0,5l/ha załatwi sprawę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2020 · Zgłoś post Mszyca będzie przez dwa miesiące bo kuku w tym roku później będzie koszone ,w tym tyg. opryskam razem z chwastami ,pytanie ile razy pryskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2020 · Zgłoś post Przecież to systemiczny jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2020 · Zgłoś post Obecnie pogoda nieciekawa dla mszyc zimno i mokro jeszcze brak przymrozków i byłby spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 29, 2020 · Zgłoś post Przecież nie pada już ,słońce w dzień świeciło 1 godzinę temu, Pałuczanin81 napisał: Przecież to systemiczny jest? ile podziała 3-5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 30, 2020 · Zgłoś post Tak krótko?To czemu tyle kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 1, 2020 · Zgłoś post U was też jest już mszyca w jęczmieniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 1, 2020 · Zgłoś post Mszyca w jęczmieniu pszenicy i rzepaku mimo pryskania w nim i do tego ślimaki w pszenicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 1, 2020 · Zgłoś post Wszędzie na zbożach jest dziś jak słońce zaświeciło to pełno jej latało, na masce ciągnika czarno ,dostała odżywke razem z expertem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 3, 2020 · Zgłoś post jeb..e slimaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 3, 2020 · Zgłoś post Wcześnie siałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 3, 2020 · Zgłoś post Na tym kawałku to jak dobrze pamiętam kolo20 września a to ma jakieś znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 3, 2020 · Zgłoś post Się zastanawiam Zauważyłem jak robactwo atakuje z sąsiedniego pola to tam gdzie dawno nie ruszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 3, 2020 · Zgłoś post Ja już walczę z nimi że dwa tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 4, 2020 · Zgłoś post No właśnie jak skutecznie walczyć i czy jest to możliwe Szukajmy przyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 4, 2020 · Zgłoś post Kiedyś były moluskocydy?Co ciekawe przy uprawie pasowej po sąsiedzku z jako takim zmianowaniem jeszcze tego nie było.Myszy i skokłosa owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 4, 2020 · Zgłoś post Sypałem te granule dwa razy, pryskalem czym mogłem i co miałem na robaka. Pszenice dolistnie mikro plus rsm żeby wzmocnić. Ale najbardziej to chyba wapno budowlane paliło go w dupe bo jak wszedł w nie to się cofał skulony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 4, 2020 · Zgłoś post Solą posypać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2020 · Zgłoś post Ploniarka? Jest tego z 2-5% na jednym polu tam gdzie pszenica po pszenicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 8, 2020 · Zgłoś post To samo w Comandorze po mieszance jęczmienno-owsiannej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2020 · Zgłoś post @jarki Po rzepaku mam to samo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 9, 2020 · Zgłoś post To znaczy u mnie po grochu też można się doszukać ale bardzo mało Natomiast po pszenicy mimo orki jest tego więcej ale spoko Dobrze że przepaduje to niby skutki mniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 16, 2021 · Zgłoś post Jest już u was mszyca?? Widzę pojedyncze skrzydlate. Chociaż nie widzę presji warunków dla fuzariozy ale przy okazji mszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 16, 2021 · Zgłoś post Mszycy w pszenicy nie ale trafia się skrzypionka i sporo lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 16, 2021 · Zgłoś post Zrobiłem późno sianą po buraku i jarą na skrzypionki. Ozima siana we wrześniu już za twarda dla skrzypionki. Pozostaje tylko mszycy pilnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach