forumowicz

Politycy

1182 postów w tym temacie

Biedny kraj? Balansujemy między 20 a 21 gospodarką światową właśnie dzięki rozwiniętemu rolnictwu i to UE blokuje tą gałąź poprzez absurdalne przepisy, wycofywanie ŚOR, wybijanie zdrowych zwierząt w strefach, niekorzystne umowy handlowe, drugi filar WPR po 2027 roku itd. UE do niczego nam nie jest już potrzebna, umowy handlowe można podpisać jako niezależny kraj na naszych zasadach. Teraz to piardnąć nie można bez zgody, a jak pozwolą to podatek od tego trzeba zapłacić.

19 godzin temu, ikcomas napisał:

(...)

Podsumowując protest jutro w Warszawie to ma mocny podtekst pilityczny PiS, którego nie popieram bo zniszczyli polską hodowlę zwierząt, piątka dla zwierząt, CETA, VAT zerowy na paliwa a potem jebanie na cenie netto, zamordyzm itd. Taka niby katolicka partia a zakazali wstępu do Kościoła czy cmentarzy. Wiecie dlaczego? Bo w kupie siła a jak ludzi nie ma to i siły nie ma.

Piszesz o epoce COVID?a pamiętasz jak kobiety strajkowały o aborcję-w samej Bydgoszczy było wtedy kilka tysięcy protestujących-w pi...ździe miały pandemię.zaraz potem był zakaz sylwestrowy.

Teraz jest git!(Nie)masz tyle-ile sam wypracujesz.

A wybory ustawione na moje,byłby Radek-nie byłoby koszmarnego Karolka.

Edytowano przez ikcomas
Przeniosłem z tematu PROTESTY

Nie mów że wolał byś Radka

Edytowano przez ikcomas
Przeniosłem z tematu PROTESTY

Ba!a nawet Rafała.Ale,jak ogłosili go kandydatem to wynik był przesądzony.

To nie Prezes jest wizjonerem tylko Tusk mu pomógł.

Skąd wiedział (p)rezydent,gdy biblię cytował?"Noc zmieni wszystko..."i zmieniła.

Dlaczego nie liczyli głosów?-i zawsze rządzący mogą winę zrzucić na Alfonsika.

Masz rację, nawet gdyby PiS krzesło wystawił to by wygrało z Rafałem ale jakby on wygrał to byś był świadkiem zagłady Polski, nie byłoby co zbierać już. Uważam, że Nawrocki to najlepszy Prezydent III RP chociaż nie popierałem go jak i całego PiS-u zresztą, no może oprócz Boguckiego.

Bzdura! Mieliśmy jednego Prezydenta po 1989: KWAŚNIEWSKIEGO!

Ten to gorsza pacynka niż Duda.

Chętnie poznam te tajniki zagłady Polski.

Kwaśniewski? Tutaj to chyba jaja sobie robisz, to stary komuch. Duda podpisywał wszystko jak leci, nie bez powodu nazywali go "długoPiS". Był z tej samej partii co rządząca więc nawet nie czytał i to mi się nie podobało. Gdyby teraz Prezydent był z partii rządzącej też by nie czytał ale już nie byłby długopisem tylko prawym człowiekiem. Związki pedalskie, gwałty ciapatych tolerowane bo ubogacają naszą kulturę, itp. byłyby na porządku dziennym.

Zagłada dla Polski to przede wszyskim całe te klimatyczne głupoty zaczynając od wiatraków a kończąc na ETS 2, który zawiesili na czas obecnej kadencji rządów w Polsce. Jaki wspaniałomyślny rząd, Polacy nie muszą się martwić podniesieniem podatku na paliwa. Przyjdzie nowa władza i to jej zostanie podrzucone te zgnite jajo. Pisałem już o tym na forum.

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się