Posted February 12 · Report post Według mnie obniżyli mocno, saletra w lipcu 3 tyś , teraz 2750 netto Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12 · Report post Powinna być już grubo poniżej 1500 zl Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12 · Report post Tak obniżki są może i duże ale dla tych co już kupili Tak też się boję że szybko więcej nie obniżą może w czerwcu Natomiast poniżej 2 tyś za saletrę trudno nam będzie się doczekać Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13 (edited) · Report post Jak się nic nie zmieni to w lipcu będzie poniżej 2 tysi, będzie kolejny dylemat co roboć @lokizom lepiej niech poczeka bo wtedy pszenica po 1000 by była u nas, Edited February 13 by miwigos Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14 · Report post Ostatni nawóz azotowy jaki kupiłem to RSM32 po 1180zł i npk 7-20-30 PK 2800zł. W tym roku prosto w rozsiewacz w sklepie będę sypał Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14 · Report post Właśnie zadecydowałem że teraz kupię nieco ponad połowę azotu Coś czuję że od marca będzie kolejna obniżka ceny Co do prawdziwych obniżek chyba się myliłem Tylko to będzie w maju/czerwcu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17 · Report post Dnia 14.02.2023 o 20:08, jarki napisał: Tylko to będzie w maju/czerwcu Jakieś obniżki się kroją? Ostatnie ceny z 2 maja:saletra 2450,NPK brak.Coś się zmieniło w cennikach? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17 · Report post Saletrę idzie kupić podobno po 1500 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18 · Report post Jakiej produkcji i gdzie Share this post Link to post Share on other sites