Napisano Maj 24, 2010 (edytowany) · Zgłoś post Byliście na Zielonym Agro Show? W tym roku były wg mnie fajne i na pewno duże pokazy. Nie obyło się też bez obciachu przy zwijaniu bel :( Drugiego dnia podobno się poprawili :( Ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe foty z tej imprezy ?? Edytowano Kwiecień 24, 2017 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 27, 2010 · Zgłoś post jak widzialam inna, marszalek przyjal zegarek od federacji i krowke... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a08f33fc5a4bb82.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 13, 2010 · Zgłoś post Podobnego tematu nie widziałem, więc zakładam :( Ciekaw jestem Waszych wrażeń z ostatniego Agro Show 2010? Uważacie, że organizatorzy i wystawcy spisali się na medal? Wg mnie rozmiary tegorocznej imprezy musiały na każdym zrobić wrażenie. Mnóstwo maszyn na placu wystawowym, ale i na poletkach pokazowych cały czas coś się działo. Osobiście cały czas zastanawiam się, czy zwiedzającym podoba się idea zorganizowania kilku pokazów w tym samym czasie: na poletkach wynajętych przez wystawców oraz na głównym ringu. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2011 · Zgłoś post piszcie gdzie jeździcie i Wasze wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2011 · Zgłoś post Bednary,pewnie większość z Was już nie raz tam była więc nie będę się rozpisywał...jeżdżę też do Minikowa,są tam też pokazy polowe,sprzętu,wystawa zwierząt oraz poletka doświadczalne(można popatrzeć na te wypielęgnowane i pewnie ręcznie plewione na pokaz >:( odmiany zbóż)...aha no i jeszcze zaglądam na manewry polowe w Smiardowie Złotowskim :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2011 · Zgłoś post Warto pojechać do Kielc na Agrotech zanim rozpocznie się robota w polu. To duże targi i są w marcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2011 · Zgłoś post Pplskie zboża Modrze, Agroshow Bednary, Manewry Śmiardowo Krajeńskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2011 · Zgłoś post Opolagra, ponadto chcę pojechać w tym roku na Agrotech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2011 · Zgłoś post widzę że Minikowo popularne >:( jeżdżę też na Dni Pola do Grubna dalej od jakiegoś czasu się nie wypuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 2, 2011 · Zgłoś post W moim przypadku, staram się być na jak największej liczbie wystaw i targów - taka praca >:( Mam na myśli te większe, ale i mniejsze również. W najbliższym czasie zamierzam odwiedzić targi SIMA 2011 (więcej informacji tutaj: SIMA 2011) i na pewno zaowocuje to porządną dawką ciekawostek :o Ja swoją drogą bardzo lubię odwiedzać "Zielone Agro Show". Może to dlatego, że maszyny są ciekawe, a może dlatego, że zwykle pogoda dopisuje, w każdym razie to chyba jedna z wystaw na które najchętniej jeżdżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 2, 2011 · Zgłoś post jeden z przedstawicieli namawia mnie http://www.farmer.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/co_dwa_lata_w_hanowerze,f241293979abf2c9f066.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 2, 2011 · Zgłoś post jeden z przedstawicieli namawia mnie http://www.farmer.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/co_dwa_lata_w_hanowerze,f241293979abf2c9f066.html Miałem okazję być na Agritechnice i muszę przyznać, że wystawa robi wrażenie. Przede wszystkim już na pierwszy rzut oka... ogromem, wielką przestrzenią i bardzo dużym bogactwem prezentowanych maszyn. Nie chcę wklejać kolejnego linku, ale dla zainteresowanych kilka faktów w liczbach na temat wystawy Agritechica. Na mnie te liczby robią ogromne wrażenie. Aktualnie to jest chyba nr 1. Na pewno będę i w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 2, 2011 · Zgłoś post byłeś to widziałeś ten ogrom da się to ogarnąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 2, 2011 · Zgłoś post To zapraszam na Agrotech:))....tez tam bede:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post byłeś to widziałeś ten ogrom da się to ogarnąć ? Powiem tak. Ja tam byłem i dla przyjemności i zawodowo, a w związku z tym biegałem po wszystkich halach z aparatem i co zobaczyłem kolejną ciekawą maszynę to musiałem jej zrobić małą sesyjkę foto >:( Przez to jestem pewien, że całej wystawy nie zobaczyłem. Zarówno na Agritechnice, jak i na SIMIE byłem 2-3 dni. To teoretycznie dużo, ale biorąc pod uwagę ile tam jest ciekawych rzeczy, to zaryzykuje stwierdzenie, że i to mało :o Ale na 100 % warto. PS.: Na AGROTECHU też będę. Niestety opuścić muszę muszę tylko FARMĘ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post więc warto tylko czas >:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 11, 2011 · Zgłoś post Bywam na targach rolniczych w Polsce od kilku lat :) Najlepiej się czuję w Bednarach i Kielcach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 13, 2011 · Zgłoś post Byliscie na targach???.mnie niestety zmogła choroba....ale farmer co roku był tam obecny:)).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 5, 2011 · Zgłoś post coś od Åukaszenki http://www.farmer.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/rosa-na-bagnie,26693.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 13, 2011 · Zgłoś post Byliście na Opolagrze? Mi wystawa bardzo się podobała, bo było dużo sprzętu i dość ciekawy program. oczywiście były też pokazy maszyn. nie obyło się bez wpadek, z czego ja za największą uznałbym Krone Fortima. Prasa ma mieć podobno dopiero premierę w listopadzie na Agritechnice, a tu już taki zonk. Zdjecie zrobiłem w sobote, ale ludzie mówili że w piątek było tak samo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 13, 2011 · Zgłoś post moim zdaniem było ok, faktycznie ruch spory, dobrze, że połączyli wystawę bydła opolskiego ze śląskim, co do sprzętu, to musiałby biedron, coś powiedzieć, bo widziałem go w kamieniu śląskim na opolagrze, i buszował w maszynach ::o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 13, 2011 · Zgłoś post Faktycznie maszynowo było całkiem fajnie, a tą prasę też widziałem :o Program był moim zdaniem ciekawszy niż na Agro Show w Kąkolewie, bo były też niezłe seminaria - np. o uprawie uproszczonej albo o silnikach i nowoczesnych olejach (odnośnie nowych norm spalin) i rolnictwo precyzyjne.Szkoda tylko że uczestniczyło w nich tak mało ludzi, ale dzięki temu przynajmniej dało się swobodnie podyskutować z prowadzącymi. Co do pokazów, to był też sprzęt uprawowy. Szkoda tylko że było g... widać, bo strasznie się kurzyło - na szczęście w stronę przeciwną od publiczności :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 13, 2011 · Zgłoś post ja znalazłem tam parę ciekawych sprzętów dla siebie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 14, 2011 · Zgłoś post Jak widać kolego masz problem z ostrością okularów mimo że masz napewno konkretnie wypasiony aparat jak widać na tym zdjęciu to puściła siatka od jak można się domyślić bardzo wysokiego zgniotu a propo piątku to nie krytykuj tylko wstaw zdjęcie i jak masz to też z niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 14, 2011 · Zgłoś post tak jak pisałem w piątek mnie nie było, tylko opinię usłyszałem od ludzi którzy oglądali pokazy dzień wcześniej. Podobno takich wpadek było dużo. Ale Ty jak mniemam byłeś w piatek lub w niedzielę. wrzuć jakieś foto to popatrzymy (ja zamieszczam je na fotosik.pl). ps. widzę że siatka puściła, czyli co: za mało warstw? kiepska siatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach