Posted June 20, 2020 · Report post Znów pływające Minikowo Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2020 · Report post Z upraw coś godnego uwagi i posiania. Jakaś pszenica po pszenicy w pomarańczowej technologii,którą mają blisko. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2020 · Report post Upraw sporo nawet więcej niż zwykle Rolnas wystawił Dużo strączkowych, poplonowych, mieszanek pastewnych Sprzętu i wszystkiego co dla rolnika właściwie zero, mnóstwo kwiatów i tp. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2020 · Report post Mają być z tej firmy-coś mi nawciskać. Jako "przerywnik" między pszenicami bez orania. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2021 · Report post Wiadomo kiedy Agrotech w Kielcach w tym roku? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2021 (edited) · Report post Dzień Pola "Danko"Sobiejuchy: 23 czerwca 2021,godz:11:00. Edited June 15, 2021 by Pałuczanin81 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2021 · Report post Minikowo teraz w weekend https://dnipola.kpodr.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2021 · Report post Straszne rzeczy propagujesz Panie Pawle Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2021 · Report post Cię nie czepiaj ;) @Pałuczanin81 to te Pałuckie targi rolne ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2021 · Report post Pałuckie Targi Rolne upadły w 2020 pod przykrywką pandemii. Teraz ma to inną,wojewódzką rangę-powoli zaczyna przypominać mini-Bednary. @ansu brak TU wytrwałości-Horsche Terrano stoją w pokrzywach,a na polach B-201 ponownie królują. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2021 · Report post Czyli targi rolne z większą ingerencją podobnie jak w Minikowie Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2021 (edited) · Report post @jarki władze nie ingerują.Chyba,że KPIR do władzy się zalicza? Wystawiają się firmy, których asortyment u p.Wacka jest. Zresztą @men2face ponoć do pracowników się zalicza to lepiej opisze? Edited September 8, 2021 by Pałuczanin81 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2021 · Report post Zapraszam zapraszam!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2021 · Report post Ktoś się wybiera okolice Puław, 10 września Dzień kukurydzy, soi i sorgo 2021 r Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 4, 2024 · Report post Wybiera się ktoś na targi do LBN za tydzień ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2024 · Report post Za tydzień to przyjedź lepiej na zmianę warty na protest do nas. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2024 · Report post No targi w LBN dały czadu jeśli chodzi o odwiedzających. Bo jednak trochę mało wystawionych maszyn i niedosyt jest. Ale i tak było fajnie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2024 · Report post Jutro i pojutrze: https://mojeblonie.pl/lato-na-wsi-2024-swieto-smaku-i-tradycji-20240509/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2024 · Report post Kobieto to nie dla rolników tam całą hołota z BydgoszczU się zwali Teraz kwiatki i inne pierdoły oni oglądają i kupują na ten beton w mieście Rolne są 6-7 lipca i wtedy my jedziemy do Minikowo Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10 · Report post Na targach w Lublinie był Xerion 12. Pierwszy raz taki wielki traktor widziałem. Poza tym skromnie jak zawsze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10 · Report post Mnie to już dawno przestało fascynować to traktory dla dzisiejszych kołchozowe Świat idzie w złym BARDZO złym kierunku Niestety Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11 · Report post Ja wolę maszyny w pracy oglądać. Pamiętam pierwszego lexa w pracy u sąsiada, zdjęcie w galerii w 2017 roku to robił sensację wtedy. Wszystko się zmienia, pole na którym pracował należy teraz do mnie a takie maszyny powszednieją. Niedaleko mnie mają ten pług co bił rekord świata ale rzadko go używają. Raczej kaprys kolekcjonerski niż maszyna do pracy. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11 · Report post To ja bym wziął np "Kirusia" 700. Może moc mniejsza, ale przyczepność też niezła w porównaniu do gąsienic. Za to tego bym raczej zdążył sam spłacić, a za takiego claasa pewnie prawnuki by płaciły. I klęły. Share this post Link to post Share on other sites