Napisano Sierpień 16, 2013 · Zgłoś post jakie odmiany siejecie w tym roku ? u mnie będzie sprawdzony rohan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 16, 2013 · Zgłoś post Sherpa i Belleviu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 21, 2013 · Zgłoś post Co wiecie o monolicie warto go zasiac bo jest tani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 21, 2013 · Zgłoś post gdzieś już wspomniałem że w Minikowie jako jedyny leżał >:( choć u mnie jeden rolnik miał bardzo przyzwoity plon tej odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2014 · Zgłoś post Jak Jarki Rohan się prezentuje, bo chce go sprobowac na pierwszy raz a nigdy nie sialem rzepaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 23, 2014 · Zgłoś post prezentuje się bardzo przyzwoicie według mnie na 4+ :) choć przymrozki i ta zimna deszczowa pogoda podczas kwitnienia odbiły się brakami łuszczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 24, 2014 · Zgłoś post A jaka odmianę polecicie na słabsze gleby IV-VI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 21, 2014 · Zgłoś post rzepaki stan na 16.10 ten niby ładniejszy moim zdaniem zbyt gęsty pięknie powschodził ale przez obsadę strasznie odczuł suszę i ten słabszy po jęczmieniu były ogromne problemy ze wschodami ale dostał sporo tanich odżywek różnej maści i się wyciągnął myślę że jeśli przetrwają zimę to coś z tego będzie :) ;) a zapomniałem oba to rohan siane 18-19.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 21, 2014 · Zgłoś post Też mam rohana, ale po jęczmieniu jarym, a siałem 19-20.08. Drugi raz go skracałem w ubiegłym tygodniu, bo poszalał przez tą jesień. Może uda mi się jutro wrzucić fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2014 · Zgłoś post Oto i on, zdjęcia z 22.10.2014 Co o nim sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2014 · Zgłoś post bardzo ładny dość wyrośnięty ale nie wydaje się żeby zbytnio poszedł w górę co jest z samosiewami ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2014 · Zgłoś post Nie zwalczałem samosiewów bo nie ma ich tak duzo jak na moje oko i powinny wymarznac. Troszkę może poszedł za wysoko ale teraz po drugim skróceniu to już dalej nie pójdzie i pozostaje tylko czekać na łaskawą zimę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 15, 2015 · Zgłoś post Jak tam wyglądają wasze rzepaki na wiosnę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 15, 2015 · Zgłoś post powoli ruszają u mnie trochę myszy i sarny je męczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 15, 2015 · Zgłoś post Rzepaki wyglądają całkiem przyzwoicie uratowała je długa jesień Korzeń wydaje się być naprawdę długi szukał wody Uszkodzeń po zimie praktycznie brak jedynie sarny łabędzie i te gryzonie niewiem czy to myszy czy raczej nornice choć na jedno wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 16, 2015 · Zgłoś post Ruszają całkiem żwawo, odbudowują rozetę, brak wypadnięć, no i też te gryzonie. Właściwie jakichś tam większych szkód nie robią tylko te wałęsające się psy i lisy, które rozkopują ich nory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 6, 2016 · Zgłoś post rohan stan na dziś szału nie robi tragedia też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 6, 2016 · Zgłoś post A mój jeszcze kwitnie miejscami. Wrzucę porównanie Rohana i DKExtorm jak znajdę trochę czasu na zrobienie fot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 7, 2016 · Zgłoś post @jarki Byś wstawił zdjęcie tego lepszego rzepaku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 7, 2016 · Zgłoś post Musisz zaczekać może za rok :( Generalnie rzepak wygląda powiedzmy dostatecznie Najgorszy i zachwaszczony jest po brzegach przy granicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 7, 2016 · Zgłoś post Ujdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 7, 2016 · Zgłoś post to groch? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 8, 2016 · Zgłoś post mój tylko tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 9, 2016 · Zgłoś post Słabe te rzepaczki-MÓÓJ TO DOPIERO POTĘGA(SY Kolumb) ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 9, 2016 · Zgłoś post Rozumiem, że to ironia. W tym roku w Polsce tylko w jednym miejscu można mówić o ładnym rzepaku (u kolegi @thug) ale nie w Twoim regionie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach