Napisano środa o 21:24 · Zgłoś post @Łukasz podsumowując jeśli nie zrobisz zmianowania to daj sobie spokój Sąsiedzi tylko na to czekają Tu jeden takie pierdoły gada Zgraja głupców za nim lata Ciągle psy szczekają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano czwartek o 07:32 · Zgłoś post Chwila moment, gdzie te pole? Aaaaaa, małopolska to za daleko dla mnie. A tak serio to bez zmianowania to i żyto nie chce rosnąć. Wziąłem teraz taką dzierżawę, wieloletnia monokultura pszenżyta, słoma zawsze sprzedawana, bez obornika, łąka perzu, NPK-a to nie widziało nie wiem ile lat, oddał mi bo plonów nie miał, nie wiedział dlaczego. Posiałem tam rzepak, nigdy nie widziałem lepszego... przynajmniej do tych mrozów... ale może jakoś się pozbiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano czwartek o 12:48 · Zgłoś post To pomyśle w tym roku żeby soje posiać rzepak raczej w tym roku odpada bo sąsiad u którego bym zamówił sianie i koszenie w tym roku ma posiany rzepak, więc następna pójdzie pewnie u niego pszenica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano czwartek o 14:13 · Zgłoś post Będzie to dobry czas na przyjrzenie się uprawie i agrotechnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano czwartek o 15:42 · Zgłoś post Tylko uważaj na dzikie gołębie. Jeśli są w okolicy to od razu pomyśl o odstraszaniu przy wschodach soi. I odmiana nie za późna, żeby była. To tak z moich doświadczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach