783 postów w tym temacie

Weź ogarnij to że jak na jej farmie wilk wpier.... jej kucyka to zaczęła walczyć z wilkami i nie będą miały już miały najwyższego stopnia ochrony. 

Może by tak Jej wcisnąć jakąś roślinę smaczna i ladnie wygladajaca co by Jej ja śmietka wpier... to może będziemy mogli też smietke zwalczac

Edytowano przez lokizom

Dnia 22.11.2024 o 08:05, ikcomas napisał:

Oczywiście. Przewaliłeś 400 km w jedną stronę? Nieźle, chociaż @arszczecin ma dalej a też na pewno był tylko nic się nie odezwie tutaj bo forum dla niego już niemodne. Jakieś fejsbuki, łatsapy, tłitery czy inne tiktoki a o dziadkach z forum zapomniał. Kto jeszcze był?

Nie byłem. Od zawsze chcę być ale zawsze coś. 7 litopad miałem młodą izbe w Warszawie, zaraz potem był farmer. Kiedyś trzeba w domu żyć :P
Nie działa mi forum nigdzie poza kompem, a że kompa nie włączam to ...

3 stycznia UVdL przyjeżdza do wawa. Trzeba ją przywitać gwizdami....

Tylko nie widzę sensu w blokowaniu ulic dziś. 
600 protestow w kraju w 2024 i łudzenie się że będą inne efekty w 2025 jest złudne. Do ludzi trzeba iść....

Wesołego po świętach dla was staruchy i zdrowia w nowym

7 godzin temu, arszczecin napisał:

Wesołego po świętach dla was staruchy i zdrowia w nowym

Takie słowa od kibica Legii Warszawa !!! 

"Donald matole twój rząd obalą kibole" 

A nie odwrotnie wesołego młodym , zdrowia starym , a tak serio to wszystkim tego zdrowia i humoru, poza rządącymi

Heh, też tak odczytałem. Drugi raz czytam i napisał "zdrowia w nowym" (w domyśle w nowym roku). No nieważne zresztą. 3 stycznie wstępnie się wybieram. Zbudowali nam autostradę i przybliżyli znacznie stolicę. Mam rozumieć, że zgromadzenie jest zgłoszone ale na stronie bip nie widzę czyli to będzie zgromadzenie spontaniczne. Co wziąć ze sobą? Flagi? Kamizelki? Okulary ochronne? Maślankę? Race?

@ikcomas.Jedziesz indywidualnie czy zgrupą .Mamy pełny autobus więc będę zgrupą .

Przygotowali jakieś namioty , kawa , cherbata, Może spotkamy się tam.

" rolnicy pow.nyski"

Edytowano przez suzin
dopiska

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się