Napisano Czerwiec 2, 2018 · Zgłoś post Jak to tajemnica ,to lepiej nie pisz wcale,zarabiam 2 tyś na miesiąc + premia ,a ona może wynieść 3 tyś,,tak może być z twoja cena mleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post Cena mleka przy skupie to teraz jakiś żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post @miwigos gdzie tu tajemnica? @zoot pytał jak jest ustalana cena. No właśnie tak. Mleczarnia dodaje i obcina dodatek. Nie mam w cenie jeszcze tragedii bo 1.33 jeszcze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post @arszczecin-wszędzie tajemnice wg @miwigosa- jednak @jarki-zrobił swoje dla forum.TU mamy dwóch wieloletnich mleczarzy x8 muciek każdy+ jeden wszedł po zniesieniu limitu x 6 dojnych na 12 ha i muuuu się opłaca- o cenę nie pytałem,bo to i tak PAŁUCKA TAJEMNICA faktycznie-taki region. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post Pałuk zrób TYLE co ja to oddam ci moderatora obiecuję I jak nadal będziesz się czepiał to zareaguję też obiecuję 2 osoby lubią to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post Stwierdzam fakty-to TY się czepiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post Masz racji ,jeszcze żadnej ceny nie podał ,tylko ogólnikowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post Przecież pisze jak byk że 1,33 Ja w stonce ostatnio płaciłem 1,49 za :/ pisało mleko 3,2% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 21, 2018 · Zgłoś post Sorry, nie rozumiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 22, 2018 · Zgłoś post Jarki mnie też nie zrozumiał ,ale może i dobrze ,pałucznin raczej wie o co mi chdziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach