Napisano Marzec 11, 2019 · Zgłoś post No jest ładny. Muszę jutro podjechać na moj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 11, 2019 · Zgłoś post Właśnie, Ten maruda z środkowego wschodu mnie zmotywował bo też dawno nie byłem Faktycznie racja sadzi dość ostro pąk już jest dobrze że się ochłodziło trochę przytrzyma Ale fungi-regulacja może być sporo wcześniej w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 12, 2019 · Zgłoś post Jaki pąk, jaka regulacja, co tu się dzieje ? Za tą Wisłą to chyba naprawdę inny świat, u mnie ledwo się stożek spiczasty robi a ten już regulować chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 12, 2019 · Zgłoś post Kto jest za Wisłą a kto przed :D :P Sam się zdziwiłem po tym co @ikcomas tu pisał i faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 12, 2019 · Zgłoś post Za 10 dni będzie się działo temperatua 15 stopni,dobrze że azot podałem ,regulacja tez pewnie w tym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 18, 2019 · Zgłoś post ten po prawej stożek wzrostu wyciągnięty już o 10 cm a korzeń zniszczony przez śmietkę, po lewej około 7 cm. Jak tylko przyjdzie ciepło reszta rzepaków wystrzeli w górę. Pod koniec tygodnia idzie regulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 18, 2019 · Zgłoś post Jednak inny klimat, tutaj po drugiej stronie Wisły wszystko na spokojnie nic nie goni do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 18, 2019 (edytowany) · Zgłoś post U mnie to jary taki się w zimowym trafia, na jesieni już zaczynał kwitnąć i o dziwo nawet pąki nie zmarzły.W zimowym na razie stożek schowany tylko rozetę rozbudował. W tym tygodniu mam zamiar zakończyć nawożenie. Edytowano Marzec 20, 2019 przez ikcomas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2019 · Zgłoś post Napiszcie lepiej z czym się szykujecie w te cudowne rzepaki Zastanawiam się czy nie nadszedł czas na zmianę toprexu Tylko czy wymyślono coś lepszego na wiosnę w rzepaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2019 · Zgłoś post Tilmor dobry by był typowo grzybowo, ale regulacyjnie to kosmetyka, prochloraz drogi to ciężko coś mieszać będzie sensownego, ewentualnie difekonazol+tebukonazol ogólnie dla każdego coś fajnego, wybór duży ciężko się zdecydować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2019 · Zgłoś post Peklobutrazol to ta substancja tak mocno wpływa na pokrój roślin Pytanie jak wpływa na system korzeniowy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 19, 2019 · Zgłoś post Tego już niestety Nam nie powiedzą, co pod ziemią o tym się mówi wiadomo chyba z jakiego względu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 20, 2019 · Zgłoś post Tak hamuje wydłużanie tkanek dziwnym trafem tylko pędu głównego Wyrównuje kwitnienie to każdy widzi w jakiś sposób niby zwiększa masę korzeni Tak naprawdę to nie wiemy nic prócz tego co na ulotkach i z obserwacji własnych Trineksapak niby taki znany a w reklamie młotek który pogrubia i skraca TYLKO łodygę Ja ciągle jestem niedowiarkiem pytam o różnicę chlorku mepikwatu do chloromekwatu cisza Dla nas pozostaje tylko wyczucie co może być odpowiednie Mi mówi że karyx jest za mocny na wiosnę jako regulator a słaby fungicydowo Tilmor dobrze fungicydowo słabo reguluje na pierwszy jednak nadal toprex Chyba że coś mądrego samemu stworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post Kiedy i czym jedziemy z fungi-regulacją ? Do niedzieli wypada opanować bo później ochłodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Dziś lub jutro idzie wszystko, mikro, makro, algi, robak, toprex obecnie z lekka przewiew na polu trzeba czekać ponad 10 m/s Za tydzień za późno będzie na regulację podziała jedynie sam grzyb ale nie wiadomo tez czy trochę nie za późno Edytowano Marzec 29, 2019 przez barts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post ja regulacje robiłem 22-23 marca, jutro 150 gram boru i może coś na robaka jak będzie duże nasilenie w pułapce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post U mnie regulacja w przyszłym tygodniu, narazie wogole nie idzie do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post Byli tacy co dziś pryskali moim zdaniem warunki były nie sprzyjające Jutro może się udać wylać wszystko co mu się należy za jednym zamachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 29, 2019 · Zgłoś post W tym roku ściśle przestrzegam tabel mieszania. Dzisiaj to przecież wiało niemiłosiernie. Jutro ok 6 m/s, i tak jak @barts nie chcem ale muszę pryskac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Kto dzis grzyba jedzie ? U mnie toprex dzis. Kuj-pom powiat mogilno. Troche przeraza zimno w pon w nocy. Ale potem wichury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Jest taki zamiar bo ma się ochłodzić a czas też już najwyższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Też może jednak dzis pojadę. Kolejne dobre warunki dopiero za tydzień w piątek i sobotę. Moze lepiej trochę za wcześnie niż za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Także pierwszy zabieg z głowy, temperatura 15C, jedynie porywy wiatru się zdarzały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post Ja też całego opryskalem, skończyłem o 17:40 i bylo jeszcze 14 stopni. Cały dzień pięknie sloneczko świeciło a po 14 już prawie nie wialo. Idealny dzień to był jednak na Toprex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Marzec 30, 2019 · Zgłoś post No tak warunki cieplne były dobre nieco wiało ale eżektory się spisały Dawno w tak późnej fazie toprexem choć kiedyś caramba szła na kalosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach