gom

Pogoda

7806 postów w tym temacie

Tylko na miesiąc? To jakieś badziewie. Jeśli już montować to lepiej zainwestować w Fugitsu.

Chodziło mi o to, że na "fachowca" z uprawnieniami F-gaz trzeba czekać miesiąc. 

Dnia 4.08.2026 o 12:17, ikcomas napisał:

No to ja dostałem samo epicentrum, tak też pokazywało na radarze. Jak piorun uderzył blisko to światło razem z grzmotem i widziałem jego kształt przed oczami jeszcze przez kilka sekund tak mnie oślepił. Spać oczywiście się nie dało. Nigdy nie widziałem aby pioruny waliły co kilka sekund tak blisko raz za razem.

U mnie też samo epicentrum trafiło pół godzinki temu. Nap..... z każdej strony, nawet musiało gdzieś blisko uderzyć bo huk potworny, aż poszedłem się przejść po gospodarstwie, czy to nie aby u mnie gdzies. Napadało zaledwie 6mm ale zawiewało ostro we wszystkie strony.

Dużo nie brakowało do tej nawałnicy sprzed lat z sierpnia. Alertu RCB nie było nawet a to najgroźniejsza sytuacja od kiedy wprowadzili system. Jak są jakieś epizody to piszą na potęgę a teraz nic nie podali. Chociaz człowiek już nie patrzy na te smsy wcale bo wysyłają je co dwa tygodnie średnio. Teraz nie było a powinno. Kolejny system nie działa jak trzeba.

Ciekawe czy rzepak mocno oberwal

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się