Napisano Grudzień 8, 2019 · Zgłoś post A czy ktoś wie po ile saletrosan? Bo u mnie rsm stanial. I czy ktoś wie czy rsm s można dodawać do oprysku bo 32 to można ale czy ten z siarka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 8, 2019 (edytowany) · Zgłoś post U mnie saletrosan 26 -1110 Edytowano Grudzień 8, 2019 przez mieto35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 8, 2019 · Zgłoś post 1 godzinę temu, barts napisał: ceny brutto saletra 1060, Kiedy i gdzie taka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2019 · Zgłoś post Firma z Wąbrzeźna, koniec listopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2019 · Zgłoś post Przy całym aucie oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2019 · Zgłoś post Cena dla małorolnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2019 · Zgłoś post Skąd Am...l wydębił tak tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 9, 2019 · Zgłoś post 12 godzin temu, barts napisał: Firma z Wąbrzeźna, koniec listopada Nie mam zaufania do tych tematów zawsze wszystko drożej Prawie jak z Golubia-Dobrznia banda nawiedzonych już wolę kurki :( @miwigos masz rację to dziwne że mieli nieco lepsze ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 13, 2019 · Zgłoś post Właśnie przeczytałem cały temat. Zainteresował mnie fosfor Jest tu o nim sporo napisane.Nie wiem czy coś nie doczytałem. bo Chciałem też dowiedzieć się czy jest dla roślin różnica między: fosforanem jednoamonowym a dwuamonowym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 13, 2019 · Zgłoś post Fosforan dwuamonowy DAP to ten nasz z Polic Natomiast jednoamonowy MAP to ten ruski co od lat sprowadzają http://www.aurepio.pl/nawozy-fosforowe/fosforan-dwuamonowy-s236 http://www.aurepio.pl/nawozy-fosforowe/fosforan-jednoamonowy-s235 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 13, 2019 · Zgłoś post Przedstawiciel zaoferował mi że ma DAP i MAP i oba ruskie Może tak być? nigdy jeszcze z ruskim nie miałem do czynienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 13, 2019 · Zgłoś post Phosagro ma oba i jeszcze wiecej ;) https://www.phosagro.pl/pagesView,16,ultradap,PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 13, 2019 · Zgłoś post MAP podobno lepiej wchodzi DAP to trochę inwestycja na dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 13, 2019 · Zgłoś post UltraDAP BLACK taki nawóz to by się siało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 14, 2019 · Zgłoś post Może wcale nie jest dużo droższy od zwykłego gość na olx ma o 10zł drożej Jestem fanem tej ruskiej firmy ale jak na razie to tylko ósemkę stosowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 14, 2019 · Zgłoś post podobno fosforowe wyjatkowo tanio w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 14, 2019 · Zgłoś post Tak bo muszę dokupić pere kilo soli :( :D Całkiem poważnie to bez ruskiego fosforu oni by nas wykończyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 15, 2019 (edytowany) · Zgłoś post @barts co jest takiego na plus, w tym BLACK ? Edytowano Grudzień 15, 2019 przez jarki Barts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 15, 2019 · Zgłoś post 45% z 46% fosforu jest rozpuszczalne w wodzie i to robi robotę, a jak cena jeszcze nie odbiega za bardzo to super rozwiązanie, tylko dostepność tego z phosagro słaba w okolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 15, 2019 (edytowany) · Zgłoś post Dokładnie to są nawozy przez duże en Dostępność nawet ósemki jest problematyczna Jednak jak pomęczyć trochę przedstawicieli to potrafią zamówić Ps @barts czarny nawóz może doprowadzić do problemów wzrokowych sąsiada :p Edytowano Grudzień 15, 2019 przez jarki Ps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 16, 2019 · Zgłoś post Mam możliwość kupna MAP DAP i BLACK w dwóch miejscach. Black wyjdzie 170 ZŁ drożej, czy warto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 16, 2019 · Zgłoś post Czarny fosforan + biała sól to faktycznie może wywołać poruszenie społeczności na wsi :D @suzin jeśli zwykły dap tyle tańszy to lepiej ten zwykły oczywiście jeśli jest z phosagro, jeśli standardowy z innej firmy to na jedno wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2020 · Zgłoś post Chyba czas kupic saletre tak mysle. 820 netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2020 · Zgłoś post Jeszcze jest po tyle u nas dawno wykupiona,kto pierwszy ten lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Czerwiec 15, 2020 · Zgłoś post Mnie zostało z tego roku :D A portfel pusty !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach