Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post W końcu ktoś może wrzucić jakiś obecny cennik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Braki to już są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Tak są braki ale czy to świadczy że wiosną też będą braki nawozów? Gdzie jest granica rozsądku dla rolnika bo dla nich niema takiego czegoś Przecież to musi się przełamać a z drugiej strony bez azotu nie urośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Włocławek podobno listopad, grudzień staje, więc na wiosnę nie będzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Gdzieś czytałem że GA nie planuje przerwy w produkcji azotu Druga sprawa po ile azot idzie za zachód może przestało się opłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Urośnie szczególnie po dobrym przedplonie, wiadomo nie 8 ton ale 3-4 przy minimalnych kosztach czy to zły wynik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Bardzo zły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Dla mnie będzie zmartwienie za rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 5, 2021 · Zgłoś post Kupiłem saletrę na dwa lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 23, 2021 · Zgłoś post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2021 · Zgłoś post Na olx mocznik UFF słyszeliście o tym? Podobno 33% azotu amidowego Cena 1200 brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2021 · Zgłoś post Myślałem,że to Uff!-bo cena spadła.Co to za mieszanina: azot,estry itd.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2021 (edytowany) · Zgłoś post Coś tani , pewnie przyswajalność azotu 30 % nie odważył bym sie to kupić Edytowano Październik 24, 2021 przez miwigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2021 · Zgłoś post Niby tłuszcz z ryb.Rozwarstwia się w ciepłej wodzie.Tylko ta górna warstwa to OLEJ?Albo do mieszania z gnojowicą @lokizomale PO CO przecież ta sama w sobie ma azot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2021 · Zgłoś post Wygląda że nadaje się do posypywania tylko czym bo nie jest granulowany Opryskiwacz trudno powiedzieć skoro się rozwarstwia i olej na wierzchu Łącznie z gnojówką czy też gnojowicą wątpię że to ma sens Jedynie ta cena piszą że forma amidowa czyli jest ok Przedstawiciel na PL z Krakowa wynalazek duński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2021 · Zgłoś post Skoro pyliste to nie jest tanie ,z czego ten odpad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2021 · Zgłoś post Na stronie internetowej to wygląda,jak śnieg.W Polsce teraz najważniejsze, że tanie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2021 (edytowany) · Zgłoś post Produkt uboczny przy produkcji kwasów tłuszczowych z ryb Kiedy produkują omega-3 pewnie używają mocznika Edytowano Październik 25, 2021 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2021 (edytowany) · Zgłoś post Odpad od TRANU dla dzieci. Właściwie dlaczego roztrząsamy ten produkt? Nikt go raczej nie przetestuje.Sypniemy wiosną saletrę-pomarudzimy i tyle. Edytowano Październik 25, 2021 przez Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2021 · Zgłoś post Pewnie tak będzie że z bulem portfele w większości kupimy saletrę Ten dziwny mocznik oczywiście jako ciekawostkę podałem Ale nie oznacza to że nie warto rozważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 25, 2021 · Zgłoś post Dla mnie nie bo równo tego nie rozsieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 1, 2021 · Zgłoś post https://www.farmer.pl/produkcja-roslinna/nawozy/resort-rolnictwa-o-moczniku-uff-i-aplikacji-dolistnej-mocznika,112427.html Panowie, kto z Was dzielił się swoimi doświadczeniami? ;) Za konsultacje kamizelki powinny być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 1, 2021 · Zgłoś post No Pani Małgosiu prosimy o kontakt ;) Kamizelki czas wymienić na nowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 1, 2021 · Zgłoś post Na szersze... ale przynajmniej ktoś nas czyta za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Listopad 30, 2021 · Zgłoś post Panowie jak to się stało że nie ma tematu mikroelementy. Coś tam stosowałem, nie zauważyłem lepszych plonów. A tu przem mi pisze że straciłem tone plonu, bo nie dałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach