biedron

Własna żywność :)

732 postów w tym temacie

Nieźle. Mogę zjeść jajecznicę bez mięsa, lubię też sadzone z serem, ale sól i pieprz obowiązkowo do jajka w każdej postaci. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja nie lubię jajek a bez soli nie dałbym rady też zjeść. Chociaż robiłem bez soli polędwiczkę wieprzową pieczoną w sianie z sosem z powideł śliwkowych kawy i czekolady wg. przepisu Okrasy i super smakowało.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wasze powołanie to restauracja , a nie rolnictwo

Edytowano przez ikcomas

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Gust i smak to ja trochę inaczej rozumiem ;) 

Poważnie to w kuchni jestem czasem ale do pomocy 

Tam SZEF jest tylko jeden ta zdecydowanie ładniejsza połowa 

 

@Marecki co Ty tam w tym garze gotował ? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Sam konkret, tylko żeberka, wcześniej podpieczone nad ogniem, cebula, marchew, pietruszka i parę grzybów. Na niedzielę kombinuję szynkę i schab z kociołka. 

Edytowano przez ikcomas
autokorekta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ma być w niedzielę ładnie, my grill to cała rodzinna ceremonia się odbywa :) 

Robią go zawsze młodzi dziadki tylko konsumują :D 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!


Zaloguj się