Napisano Luty 3, 2011 (edytowany) · Zgłoś post Jakie polecacie do 5 tyś? Edytowano Luty 9, 2020 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 3, 2011 · Zgłoś post zdecydowanie amazone 600 litrów a typ to Twój wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 3, 2011 · Zgłoś post jak chcesz dobrą amazonkę 600l (rozsiewa na 15m ręcznie otwierana) to pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post ja swoją sprzedałem zae 600 za 1900zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post Odradzam polskie z grupy unia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post @jarki a jaki teraz będziesz kupował? Myślałem nad zaf 601. Dobry wybór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post tak kupiłem ZAF-a hydraulika mi nie jest potrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post mój to zaf 603 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post @Damian ijak jesteś z niego zadowolony? Równo rozsiewa? Jak wygląda regulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 4, 2011 · Zgłoś post jedyna wada to te mieszadła kręcą się tak szybko jak tarcza i trochę śrutują nawóz, reszt bez zarzutów. Potrzebuje 1000l i swój chcę sprzedać ale widzę że będzie ciężko na allegro pełno tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 8, 2011 · Zgłoś post Odradzam polskie z grupy unia Mógłbyś szerzej o tym napisać :) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 10, 2011 · Zgłoś post Siewka ta którą posiadam to mx 950 kosz z Kwasówki Po pierwsze to montowanie siatki zabezpieczającej( może teraz to poprawili )w moim przypadku były dwie i każda komora wysypu posiadała swój ,nie były one przykręcone i jedna wciela się w mieszalnik i zamiast obcięcia się klina pourywały się listki mieszalnika Åańcuch napędu mieszalnika wymieniam co rok Rdza zżera cala ramę (można by było lepiej zabezpieczyć ten kawałek ramy) Śrubki do regulacji talerzy są zwykle powinny być z Kwasówki bo jak się zapomni je posmarować to już po regulacji I jeszcze siłowniki posiadają słaba ochronę ta guma osłaniająca to cos śmiesznego nawet chińskie sa lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 5, 2013 · Zgłoś post Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z rozsiewaczem marki Eurospand co o nich myślicie? Chcę kupić używany rozsiewacz dwutalerzowy dzwoniłem do gościa z gazety ma takie cudo w rozsądnych pieniądzach. Nie mam nawet zdjęć ale tak to wygląda http://www.agriaffai.../eurospand.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 14, 2013 · Zgłoś post Nikt mi nie pomorze >:( cena jest naprawde zachęcająca tylko czy są do niego części ? Kolega mówi bierz amazonke bo pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 14, 2013 · Zgłoś post i ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 15, 2013 · Zgłoś post Amazone dobre, ale drogie też ze względu na renomę. Ja ostatnio kupiłem używanego Raucha z 2 tarczami, połowa lat 90. otwieranie zasów hydrauliczne. Dałem 4 tys. zł. Części do niego np. łopatki sprawdzałem, są niemal o połowe tańsz od Amazone. Dobre są też Lely, napradę dobra jakość, części się znajdą, a cena niższa, bo nie są jeszcze tak popularne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 25, 2013 · Zgłoś post Kupiłem malą amazonke ZAF po małych poprawkach spisuje sie znakomicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 26, 2013 · Zgłoś post i bardzo dobrze bo ja też mam amazonke ZAF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 4, 2015 · Zgłoś post Witam serdecznie wszystkich, w najbliższych dniach chcę kupić rozsiewacz nawozów tylko nie wiem jaki wybrać czy AGRO-MAXu czy ALTRO. Słyszałem różne opinie że AGRO-MAXu to pierwsza klasa złom a ALTRO to dobra maszyna jakie macie doświadczenia piszcie a i jeszcze mam w związku z tym PROŚBĘ jeśłi ktoś posiada lub zna kogoś blikiego sąsiada kogokolwiek proszę o podanie kontaktu do tej osoby lub zrobienie fotek i przesłanie mi na maila hari2015@o2.pl z góry dziękuję. Mariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 6, 2015 · Zgłoś post Co powiecie o maszynach produkowanych przez dexwal? Taki rozsiewacz z trzęsącym się dnem będzie dobrze pracował?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 7, 2015 · Zgłoś post Trudno mi cokolwiek powiedzieć o tej firmie Od jakiegoś czasu współpracują z Grene a taki potentat chyba wie co robi ??? ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 27, 2016 · Zgłoś post Ma może ktoś z was amazone zau 1001? Istniejące tabele na stronie są niekompletne, być może ktoś już skalibrował swój rozsiewacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 9, 2020 (edytowany) · Zgłoś post Witam. Proszę o poradę Amazon ZA-M 1500 . Mam łopatki wysiewające na szerokość 10-18metrów, ale na talerzach jest oznaczenie 20-28, czy uda mi się wysiać nawóz na szerokość 18m i 15m? Edytowano Luty 9, 2020 przez jarki ZA-M 1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 9, 2020 · Zgłoś post Tam masz serwis nawozowy, instrukcje, części; Amazone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 9, 2020 · Zgłoś post niestety nie ma tam odpowiedzi na mój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach