Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post http://www.adama.com...ity-590-sc.html Taki maraton z plusem (dff) pryskał ktoś tym ? problem z ew.wymarznieciem i nastepstwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post Expert met...i poprawka na wiosnę,bo po "Busterze" to Chemirolowskich wynalazków nie chcę widzieć-zmieniam "ulubioną hurtownię" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post jak kupujesz u borucha jego mikstury tak bywa. mieszania sprawdzona ew. dodaje cos na samosiewy rzepaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post No tak przy tej ilości opadów panida trochę sobie poleży w glebie Ten żydowski wynalazek nie jest zły bierze tasznika tobołka gwiazdnicę i oczywiście FIOÅKA U mnie w tym roku rozpanoszył się jeszcze bodziszek @men2face, ile dodajesz dff do experta ? @Pałuczanin81, dawno Ci mówiłem żebyś się nie oglądał za córkami boruchow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post zaleznie od pola od 0,15 do 0,2l/ha mixy z boxerem tez dobrze wychodzą szczególnie na polach silnie zachwaszczonych miotła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post @men już pisałem kiedyś-tych mikstur mają coraz więcej...@jarki-jakie córki?u nas na punkcie kobita sama ma 4 córki-to szału brak :) Macie na mysli Expert 600sc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post http://www.sklep.rudnik.agro.pl/pl_PL/p/Expert-Met-56-WG-2-kg/2081 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post Czyli do tego DIFLUFENIKAN-dff?Jęczmień mam od 4do 0liści-"spalić"zboże tym można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post nie .popryskaj jak popada nie czasem na sucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2016 · Zgłoś post @Pałuczanin Udziałowcy spolki ;) http://www.infoverit...0000540684.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post @jarki-dziękuję-teraz już wiem skąd się na półkach TO bierze... @men mam nierówne wschody-zboże częściowo powyżej fazy-w której zalecają stosowanie!do 2011 tez tym pryszczyłem(później w chemirolu nie mieli) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post było sucho to raczej chwasty ci nie przerosły o ile wogóle były.popadało piknie to zapinaj opryskiwacz i jak obeschnie w pole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post To prawda że są odmiany pszenicy wrażliwe na chlorotoluron, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post Tak, nie tylko pszenicy. Mogą chwilę przystanac ale nic wielkiego im się nie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 3, 2016 · Zgłoś post Tolurexem pryskało się z króla świeczka Może i nieco przyhamował zboże ale jaki herbicyd tego nie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 4, 2016 · Zgłoś post W tym roku jednak postawie na expert met , tylko jeszcze coś na tego nieszczęsnego fiołka , piszecie o dff czyli mógłbym dodać Legato 500 sc ? Oczywiście jak dostanę bo ciężko u nas dostać , mają mały wybór , a najlepsze jest to jak się pytałem o expert met i o legato to pani w sklepie powiedziała że tego nie można łączyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 4, 2016 · Zgłoś post jak fiołek zdecydowanie dff .legato-jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 6, 2016 · Zgłoś post @Wszyscy KOLEDZY FORUMOWICZE-czy po GLEANie można siać rzepak następczo-mięszanina chemirolowska,ale chciałem "poskładać"z oryginalnych środków (glean 7,5g+diflufenikan+chlorotoluron)-zabieg bezpośrednio po siewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 6, 2016 · Zgłoś post Te kilka gram gleanu to bezpieczna dawka a nawet często stosowana-zalecana do zwalczania samosiewów rapsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 6, 2016 · Zgłoś post A ja nie chce widzieć nawet 5 g glinu ,na jesieni sam expert w zupełności starcza ,na wiosne mustang forte,tanio w miare i bez niespodzianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 6, 2016 · Zgłoś post A expert poradzi sobie z większymi chwastami bo do połowy października raczej temperatury nie pozwolą na zabieg ewentualnie dodatek tribexu 5g czy więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 6, 2016 · Zgłoś post @miwigos-dlaczego nie uznajesz gleanu?3 lata na polu buraków nie będzie-to bym zaryzykował. @jarki-tolurex ma działanie doglebowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 6, 2016 · Zgłoś post @miwigos robisz identycznie jak ja, też nie chcę widzieć żadnego sulfonylomocznika na polu, pewnie miałeś tą samą przygodę z miotłą co ja. Nie życzę tego nikomu. Od kiedy stosuję taki zestaw jestem w pełni zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 7, 2016 · Zgłoś post W tym roku jednak postawie na expert met , tylko jeszcze coś na tego nieszczęsnego fiołka , piszecie o dff czyli mógłbym dodać Legato 500 sc ? Oczywiście jak dostanę bo ciężko u nas dostać , mają mały wybór , a najlepsze jest to jak się pytałem o expert met i o legato to pani w sklepie powiedziała że tego nie można łączyć :) to powiedz tej pani żeby się zwolniła z taką wiedzą jak są warunki expert met 0,35-0,3 + dff 0,2+tribenuron 15g(granstar)lub 5g chlorosulfuron (glean) i jest cacy oczywiście jest wiele różnych rozwiązań np boxer dff i tribenuron maraton +boxer 2na 2 komplet +expert i wiele innych ciekawych rtozwiazań w zależności od chwstów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 7, 2016 · Zgłoś post @ikcomas-czyli glean tylko przepuścił miotłę jak CHISEL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach