Napisano Kwiecień 24, 2011 · Zgłoś post u mnie po tej śmierdzącej nurelce ;D nie widać robali {narazie} :-\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 27, 2011 · Zgłoś post Co polecicie na słodyszka rzepak powoli zaczyna kwitnąc , nurelka odpada boje się o pszczółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 30, 2011 · Zgłoś post Ja bym prysnął jednak proteusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Kwiecień 30, 2011 · Zgłoś post I właśnie to zrobiłem zadziałał super ,tak sobie myślę powtórzyć zabieg proteuszem na pryszczarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 1, 2011 · Zgłoś post Ja na pryszczarka też polecę proteusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 9, 2011 · Zgłoś post byłem zobaczyć rzepak a tam robali się zleciało >;D jutro jadę z proteusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 10, 2011 · Zgłoś post Ja idę dziś w rzepak zobaczymy jaka będzie decyzja ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 10, 2011 · Zgłoś post U mnie to chyba i robale zmarzły bo nie ma ich za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 11, 2011 · Zgłoś post w ciągu tych dwóch ciepłych dni zleciały się muszą nadrobić bo rzeczywiście nie było robactwa a w rzepaku płatki zaczynają opadać , zawsze ostatni zabieg pryskałem na "luźno-żółtego" pąka bo kropie c-330 ale w tym roku to nie narobiłem strat choć trochę połamał rzepaki są bardzo słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 11, 2011 · Zgłoś post Mój jak na razie nie jest zły ,ale po drodze do zbiorów może się jeszcze dużo wydrzyć ,dzis będzie pryskany http://www.fotka.pl/profil/mciejm/albumy/1,Ja/69748223 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 11, 2011 · Zgłoś post wygląda przyzwoicie ;D ale rozgałęzień zbytnio nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 12, 2011 · Zgłoś post Teraz to juz nic na to sie nie zaradzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 1, 2011 · Zgłoś post Czy Wy macie problem z pryszczarkiem bo ja mam. 0d dwóch lat jakaś plaga tego jest ,widziałem plantacje 2 razy pryskane od pryszczarka i mimo tego narobił sporo strat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 1, 2011 · Zgłoś post Znam wiele osób, które w tym roku skarżyły się na szkodniki łuszczynowe, bo obok pryszczarka problemem był też chowacz. Nie można było wejść z opryskiem :o. Wyrządziły więcej szkód niż choroby, bo było w tym roku sucho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 1, 2011 · Zgłoś post ta właśnie , pryszczarek jeśli jest porządny rzepak i był pryskany na podobnika to szkody zrobi minimalne bo tylko załatwi te słabe łuszczyny ale jeśli mamy to co mamy to problem jest większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 9, 2011 · Zgłoś post a wróble też wam robią szkody >:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 9, 2011 · Zgłoś post ta właśnie , Problem był w tym roku z ochroną na robaka. Mokro albo bardzo gorąco. Tylko nocne opryski. Idealnie u mnie sprawdziła się " niby nurelka" z cypermetryny i Dursbanu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 9, 2011 · Zgłoś post Chyba większości znana jest nurelka ,ja osobiście robie pierwsze opryski tzn pierwszy zabieg i na tym koniec ,mam nadzieje ze nie pryskasz tym na pryszczarka bo w tym momencie było by to barbarzyństwo dla pszczółek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 9, 2011 · Zgłoś post mój jest pożarty jak nigdy dotąd :o dziadostwo to wszystko atakuje nawet wspomniane wróble ale one to jedzą robaki na obrzeżach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 9, 2011 · Zgłoś post Taki rok na pokazowych polach jest tego pełno także co się dziwić według mnie naloty pryszczarka znacznie się opóźniły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Wrzesień 19, 2011 · Zgłoś post tu jest o szkodnikach http://www.syngenta...._szkodnikow.pdf nowy dursban http://www.farmer.pl...ania,33517.html niby tosamo tylko słabsze :-\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 5, 2012 · Zgłoś post Piszą też, że różni się formulacją. Czyli (przynajmniej w teorii) mniej substancji + lepsze przyswajanie = ten sam efekt. A swoją drogą ten poprzedni dursban jakoś mi "nie wpadł w ręce".. Dobry był? Warto wypróbować ten nowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 5, 2012 · Zgłoś post Moim zdaniem to jest powiększenie oferty firmy. Produkt prawie tak samo się nazywa i ma tą samą substancję aktywną a jedynie kosmetyczne zmiany, co prawda zarejstrowano go do rzepaku na słodyszka co poszerza możliwości stosowania tego środka, ciekawe jaka jest jego cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 5, 2012 · Zgłoś post właśnie ciekawe z tym słodyszkiem ??? a stary jest super zarejestrowany nawet w sadach gdzie ciągle coś kwitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 16, 2012 · Zgłoś post asahi dobry na wszystko :-\ http://www.farmer.pl/srodki-produkcji/ochrona-roslin/aktualnosci/biostymulator-na-pryszczarka,34463.html czy oni czasem nie przesadzają ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach