1.W. Szczęsny
sport
Rozpoczęte przez jarki, cze 09 2011 22:11
12 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 cze 2011 - 22:11
i co wiemy po meczu z Francją 
1.W. Szczęsny
1.W. Szczęsny
"Głowa do góry,najgorsze jeszcze przed nami"
Napisany 10 cze 2011 - 06:33
raczej nieszczęsny
Napisany 10 cze 2011 - 06:52
ale przystojny
Napisany 07 wrz 2011 - 07:00
szczęście było blisko brak koncentracji w końcówce i ...
ogólnie mecz niezły tak powinniśmy grać obrona i kontry to jest to co potrafimy od zawsze
największy MINUS to kibice ich doping polegał na przeszkadzaniu Niemcom {gwizdy}
ogólnie mecz niezły tak powinniśmy grać obrona i kontry to jest to co potrafimy od zawsze
największy MINUS to kibice ich doping polegał na przeszkadzaniu Niemcom {gwizdy}
Napisany 07 wrz 2011 - 14:15
rzecz w tym że swoim nie kibicowali a zajęli się gwizdami
Napisany 07 wrz 2011 - 15:27
szkoda remisu, biednemu to i wiatr w oczy
Napisany 21 gru 2011 - 11:59
Kto jedzie na EURO? Ja będę na meczu Polska-Rosja
Napisany 21 gru 2011 - 12:12
mnie pozostanie TV
mimo niezwykłego szczęścia w losowaniu jestem ostrożnym realistą :-\ :-\ :-\
Napisany 21 gru 2011 - 12:14
To najlepszy mecz bo o wszystko, pierwszy to mecz otwarcia a ostatni mecz o honor. Obym nie miał racji
Napisany 21 gru 2011 - 12:28
(znalezione w sieci)
"Tak się akurat składa, że gdzieś w okolicach Euro 2012 przyjdzie na świat moje dziecko. I tak sobie pomyślałem, że chciałbym żeby był to syn, którego mógłbym wziąć na kolana i powiedzieć:
- Synku. Urodziłeś się wtedy, gdy Polska, na wspaniałym, nowym Stadionie Narodowym, w przepięknym stylu wygrała turniej Euro 2012 i dlatego masz na imię tak samo jak strzelec zwycięskiej bramki dla naszej reprezentacji...
Znając jednak realia pewnie urodzi się córka i powiem jej tak:
- Córeczko. Urodziłaś się wtedy, gdy Polska, na wspaniałym, nowym Stadionie Narodowym, w meczu inauguracyjnym przerżnęła z Grecją 5:0 i to po dwóch bramkach strzelonych przez Polaków. I dlatego masz na imię Tradycja..."
"Tak się akurat składa, że gdzieś w okolicach Euro 2012 przyjdzie na świat moje dziecko. I tak sobie pomyślałem, że chciałbym żeby był to syn, którego mógłbym wziąć na kolana i powiedzieć:
- Synku. Urodziłeś się wtedy, gdy Polska, na wspaniałym, nowym Stadionie Narodowym, w przepięknym stylu wygrała turniej Euro 2012 i dlatego masz na imię tak samo jak strzelec zwycięskiej bramki dla naszej reprezentacji...
Znając jednak realia pewnie urodzi się córka i powiem jej tak:
- Córeczko. Urodziłaś się wtedy, gdy Polska, na wspaniałym, nowym Stadionie Narodowym, w meczu inauguracyjnym przerżnęła z Grecją 5:0 i to po dwóch bramkach strzelonych przez Polaków. I dlatego masz na imię Tradycja..."
Napisany 19 mar 2012 - 13:40
Ja mam bilet na Ukrainie i we Wrocku, ale niestety nie Polski. A co do samego Euro to ja szczerze i realnie myślę, że nasza przygoda skończy się zaraz po wyjściu z grupy, ale z samej grupy wyjdziemy.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników