jarki

Sport

516 posts in this topic

Jakaś reklama się wyświetliła. Przy wpłacie pierwszej i jakiegoś bonusu powitalnego taki kurs można wtedy załapać. Tak jak piszesz kurs około 10-15 na roznych stronach. 

Jakby było 200 to warto byłoby zaryzykować ale przy 10-15 szkoda tracic kasę

W każdym razie Krzysiek dotarł do najlepszej ósemki... Littler faktycznie jest dobry.

Oglądał ktoś dzisiaj? Świetny drugi półfinał. Jutro powinien być niesamowity final. Wkoncu godny przeciwnik dla Littlera

Edited by lokizom

Ja tylko Ratajskiego oglądałem. Kurcze zabrakło Krzyśkowi zdecydowanie skuteczności na podwójnych w tym meczu z Littlerem. Na tym poziomie prawie wszyscy mają w tym aspekcie ponad 50%.

Oglądacie mecz Polska - Belgia? Przegrywamy 1:2 na razie.

Widzę że kolejny tie - break. Skład raczej głęboko rezerwowy. Nie wiem w sumie, ostatnio to tylko na tych transmisjach pisanym śledzę sport. Gdzieś w internecie jest transmisja? 

Edited by sapek2

Polsat na żywo nadają. Belgia dość słaba względem naszej reprezentacji, było nerwowo ale chyba tylko dla kibiców bo Nikola Grbic ze stoickim spokojem prowadził swoich zawodników w meczu. Najpierw 0:2 a potem wygrana 3:2.

Było tak blisko, liczyłem że Wyspy Zielonego Przylądka odeślą tych pasiatych do domu.

Telewizor za szafą,a jesteś na bieżąco?

To teraz jest ten niedostępny dla naszych "mundial".Moje chłopaki oglądają.

Hehe śledzę w internecie. Na tvp sport są transmisje po obejrzeniu jedynych 8 reklam. W sensie na żywo można oglądać jak w tv.

Edited by sapek2

Wczoraj miałem wrażenie, że Portugalczycy tak samo chętni do grania jak nasi. Jedyny któremu zależało na wygraniu mundialu to Ronaldo, może jeszcze ten bramkarz i obrońca co Yamala pilnował, wnosili coś dobrego. 

Pomocników mają najlepszych na świecie a zero kreatywności w środku pola. 

Zgrzewka Cortes 0%, paluszki za 50% i wygodne miejsce w fotelu.Raz obejrzę finał mundialu,chociaż nie bardzo wiem o co chodzi w piłce nożnej.

Generalnie o to żeby wbić to okrągłe, bez użycia rąk, między te dwa białe słupki gdzie stoi bramkarz przeciwnika... :)

1 person likes this

Pierwszą połowę obejrzałem. Hiszpania bardzo ładnie gra, aż chce się to oglądać. Dobrze że to wygrali. 

Ale siatkarze nasi też bardzo ładnie z USA. Dobrze że Lemański w końcu złapał życiową formę. 

Fajny mecz chyba dziś był ze Stanami z tego co mi relacja przekazała. 

Teraz mistrzostwa Europy jeszcze. Francja i Włochy zrobią dobrą formę, Słowenia, Bułgaria i Serbia też mogą być groźne. 

Urywki widziałem to jest moc. Trener dał im w nagrodę 3 dni wolnego.