34 posts in this topic

Witajcie, 
zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc w napisaniu pracy magisterskiej.  Proszę o  wypełnienie ankiety on-line, dotyczącej ograniczeń kredytowych w rolnictwie. 
Ankieta jest anonimowa i ma wyłącznie charakter naukowy, a uzyskane odpowiedzi posłużą wyłącznie jako dane statystyczne potrzebne do pracy magisterskiej. Wyniki w postaci odpowiedzi są dla mnie bezcenne.

Link do ankiety https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO5shdDyENzXLDuyiVy1t4xm0iRX0NOYI9zwwfSrjU1WtAQQ/viewform

Z góry dziękuję za poświęcony czas w wypełnieniu ankiety.  

Witam,
Mam ogromną prośbę do rolników, którzy korzystali z programów pomocowych UE na modernizację lub młodego rolnika i którzy poświęcili by kilka minut na wypełnienie ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej na temat badania wpływu modernizacji na bezpieczeństwo w rolnictwie. Ankieta jest anonimowa, link poniżej:
https://www.survio.com/survey/d/P7L3T0X7P9A9D1N1U

Z góry dziękuję za pomoc,
Weronika

Cześć. Piszę pracę licencjacką pt. "Analiza kosztów logistyki w wybranym przedsiębiorstwie agrobiznesu". W związku z tym poszukuję pomocy, czyli osoby, która znając się na rzeczy (rolnika), opowiedziałaby mi o swojej produkcji lub opracowałaby ze mną wskazaną przeze mnie produkcję. Ktoś pomoże? :) Pozdrawiam!

Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego czy informacja o dostępności środka ochrony roślin jest dla was istotna przy wyszukiwaniu środków?
Proszę o udostępnienie tej ankiety bo im więcej opinii tym łatwiej będzie podjąć decyzje o realizacji tego skomplikowanego zadania.