Napisano Październik 2, 2011 (edytowany) · Zgłoś post Na giełdzie rolnej pojawia się oszust , który skupuje różnego rodzaju zboże . Wcześniej ogłaszali się jako Rad-Bud Radosław Wożniak Leszno ul. Fabryczna 1 , woj.wielk. . Posługuje się następującymi telefonami: stacjonarny - 65 529 64 24 i komórkowe 691-680-008 , 691-720-002 , 603-362-776 . Charakterystyka ogłoszeń to wielkość min. 20 ton oraz skup z całej Polski i Europy środkowej i wschodniej . Proszę kierownictwo portalu o nagłośnienie sprawy i zapoznanie się z działalnością tej grupy oszustów , jeszcze jedno zawierają umowy z różnymi terminami zapłaty 14,21 dni itd. oczywiście nie płacą . Osoby , które udało mi się skojarzyć z tą grupą to Tomasz Mazur i Andrzej Kamieniarz , pozdrawiam Wera . Edytowano Maj 10, 2017 przez jarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2011 · Zgłoś post dobrze że ostrzegasz piszcie o takich firmach-osobach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 2, 2011 · Zgłoś post A masz dowody na te oszustwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 10, 2011 · Zgłoś post Ponawiam ostrzeżenie , oszust ponownie pojawił się na giełdzie rolnej i "skupuje" prawie wszystkie zboża . Dla przypomnienia podaje nazwę R. Wożniak i jest z woj. wielkopolskiego , telefony te same , więcej info : weronikaz21@interia.pl , pozdro i ostrzeżcie innych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 24, 2011 · Zgłoś post Jedyna metoda na niego to założenie sprawy karnej o oszustwa jakich się dopuszcza. Proponuję zgłosić również sprawę na Policję do Wydziału Przestępstw Gospodarczych. Dodatkowo opisujcie go na forach, gdzie się tylko da... Życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 12, 2012 · Zgłoś post Witam , chciałbym się z państwem podzielić i zarazem ostrzec przed firmą oszust t.j. AgroJan . Za tą nazwą stoi osoba : Jan Zimniak , ostatnio zamieszkały w Kucerzu , gmina Lubanie z woj. kujawsko-pomorskiego . Ostatni numer stacjonarny jakim się posługiwał to (54) 251-37-24 , posiada też numery komórkowe , ale w tej chwili nie mam ich pod ręką . Wiem , że nie jestem tylko ja poszkodowany przez tą osobę . Sprawę oddałem prawnikowi , mimo wszystko pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 12, 2012 · Zgłoś post Witam Pana .Jan Zimniak to oszust, prawnik panu też nie pomoże . Mam wyrok skazujący na tego typa a już 3-y lata czekam za kasą .Miga się od zapłaty a nadal prowadzi swoją pseudo działalność.Takich jak ja niedawno było około 40 osób hipoteka zawalona na maksa. Pogodziłem się już ze stratą , LUDZIE CZYTAJCIE I SPRAWDZAJCIE FORA TO WAS MOŻE USTRZEC PRZED TAKIMI LUDZMI JAK JAN ZIMNIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Październik 16, 2014 · Zgłoś post http://bydgoszcz.tvp.pl/18069201/14122014 http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141015/ROLNICTWO01/141019569 http://www.pomorska.pl/rolnictwo/art/6463356,oszukal-wielu-rolnikow-dzis-na-dachu-za-kominem-zatrzymala-go-policja,id,t.html na pw mogę podać dane tej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 10, 2014 · Zgłoś post W tym temacie proszę o pisanie wyłącznie o oszustach, firmy windykacyjne znajdziemy używając google lub lokalnej gazety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 17, 2016 · Zgłoś post Woźniecki Skup i Sprzedaż Zwierząt Rzeźnych i Hodowlanych Szczeglin 17 88-300 Mogilno. Nie polecam kontrahenta. Odstawiłem 5 szt. bydła opasowego. Przed zładowaniem zwierząt i po dokonaliśmy ważenia. Okazało się że średnia waga byka to 640 kg (3,2 t 5 szt.). Przed odstawą pracownik firmy namówił mnie na sprzedaż w wadze poubojowej. Rozliczenie otrzymałem dwa dni po odstawie. Okazało się, że zwierzęta po 3 godzinnej podróży zgubiła po około 40 - 60 kg każdy (tak tłumaczył mi pracownik) ponadto zapłacili mi mi tylko za 300 kg mięsa ( średni dla szt.). Po naciskach z mojej strony okazało się że w transporcie jeden z byków padł. Oczywiście oficjalnie nie obciążali mnie kosztami ale ma poważne podejrzenia że 1 szt. oddałem za darmo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 17, 2016 · Zgłoś post Już prawie 10 lat oddaje do Woźnieckiego i ani razu nie było problemu, zawsze mozna się dogadać z tym Panem. Bardzo uczciwa firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 8, 2016 · Zgłoś post Mecenas "kupował" zboże z płatnością już było gorzej Ale co tam przecież ma układy http://vod.tvp.pl/27740287/06122016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 8, 2016 · Zgłoś post Szkoda,że ostrzegamy się po fakcie.Też mam wizytówkę Pana spod Więcborka-który w ubiegłym roku "kupił"kukurydzę koło Gąsawy...płacił drożej !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 31, 2020 · Zgłoś post https://pomorska.pl/firma-ziarno-nie-zaplacila-za-zboze-i-rzepak-kilkuset-rolnikow-czeka-na-pieniadze/ar/c8-14691155 Kolejny wielki problem kasy nie widzą rolnicy ale podobno też większe firmy U nas z nimi też handlowali co niektórzy bo lepiej płacili od większości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 31, 2020 · Zgłoś post Nawet jeden z użytkowników forum ale nic nie wtopił na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2020 · Zgłoś post To należysz do grupy szczęśliwców udało Ci się czy sposobem $$$ Pamiętam jak u nas ZM padały a zwłaszcza bydgoskie to był dramat Niedawno mała rodzinna firma skupująca wszyscy się znają a do końca ciągną To udawanie że nie mieli pojęcia o problemach finansowych ale cena najlepsza w okolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Luty 1, 2020 (edytowany) · Zgłoś post Akurat sprzedałem na fali cenowej w ubiegłym roku, podobny okres jak teraz po 880 netto konsumpcje wtedy jeszcze płacili co prawda z opóźnieniem bo po 5 tygodniach Druga sprawa nie wiadomo ile takich firm na oparach jest w kraju więc pewności nie ma nigdy Edytowano Luty 1, 2020 przez barts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 19, 2021 · Zgłoś post Dziś w programie Anity Gargas było o spółce ziarno jak wykiwali rolników Normalnie z premedytacją prezes sprzedał zboże ludziom nie zapłacił Wszystko przepisał na dzieci dziś jest szczęśliwym emerytem Zwiastun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 19, 2021 · Zgłoś post https://vod.tvp.pl/video/magazyn-sledczy-anity-gargas,10062021,53917224 Działa Wam to po obejrzeniu tych 10 reklam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Sierpień 20, 2021 · Zgłoś post Byla tez wzmianka ze 40 tys ton wywiozl do Rola Czluchow. Ten mu zaplacil za to ale moze Panowie sie dogadali??? Ktos tu pisal akurat ze teraz najwiecej placa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Maj 28, 2023 (edytowany) · Zgłoś post Nikt więcej z nimi nie handluje: -Firma "Deka-Trade" znajduje fikcyjnego robaka. -Firma "Lech-pol Szubin"płaci z siedmio tygodniowym opóźnieniem i ma ceny kuszące, najwyższe w województwie(wg KPODR)! Edytowano Maj 28, 2023 przez Pałuczanin1981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach