Sign in to follow this  
Followers 0
tereska

przekładnia
Ładowacze ładowarki

86 posts in this topic

Tulejki wspawaj bo bez nich będą ci się odkręcać zęby i będą latać, tulejki najlepiej na stożek bo zęby też mają mocowanie na stożek, tulejki idzie kupić w sklepie. A co do rozstawu to nie wiem bo ja wożę po jednej, rzadko mi się zdarza po dwie, ale nie pamiętam ile mam u siebie zrobione.

@miwigos 120 cm ma zazwyczaj cała ramka, kolce trzeba więc ustawić węziej, nie chwyci się najwyżej bel w sam środek, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia...

Ok, kupię więc 2 zęby i tuleje do nich jeśli będą i dam znać co i jak

Zęby i tuleje kupione. Komplet 2 zębów Waryński z tulejami stożkowymi 185 zł. Zęby zostają wspawane w płaskownik ramki widlaka. Niedługo pokażę efekt końcowy.

Clipboard01.jpg

Dnia 27.02.2018 o 16:23, biedron napisał:

Zęby i tuleje kupione. Komplet 2 zębów Waryński z tulejami stożkowymi 185 zł. Zęby zostają wspawane w płaskownik ramki widlaka. Niedługo pokażę efekt końcowy.

Clipboard01.jpg

Gdzie ten efekt końcowy? :)

Witam szukam pomocy zakupiłem łądowacz skrzat. Niestety podczas remontu okazało sie że przekładnia i pompa jest do wymiany. 

Nie mogę nigdzie znalezć tych częsci... Czy ktoś z Was może wie z czego zakładane były pompy i przekłądnie do tych ładowaczy? Moze wtedy cos znajde.... Dziękii prosze o pomoc .

Większa moc i dłuższe ramie. Dałoby sie zamontowac pompe i przekladnie z trola ale 1 sprawa nie bedzie tak silny a 2 sprawa 1500 zl taka przyjemnosc :)