Napisano 4 Październik · Zgłoś post Jak dla kogo , chodzenie bez sensu , nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 7 Październik · Zgłoś post Gdzieś te grzyby są, matka zamówiła i przywieźli jej cały bagażnik prawdziwków. Powiedziała to za dużo i wzięła skrzynkę piętnastkę z czubem, pewnie ze 20 kg tam wejdzie, jakieś 200-300 sztuk. Wszystkie zdrowe bez ani jednej dziurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 7 Październik · Zgłoś post Dnia 4.10.2024 o 14:32, Marecki napisał: Najlepiej, gdyby było ich tyle, żeby można było z kosą iść, grabiami zebrać i na taczkę :D Prawie tak jest. Ostatni tydzień to conajmniej po 100 prawdziwków dziennie. Innych się nie zbiera bo to już nie ten smak co prawdziwka. Jeszcze kurki zbieramy ale to już nie ten czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 7 Październik · Zgłoś post Masz las to masz grzyby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 7 Październik · Zgłoś post Tu nadal tylko koźlarze i trochę prawdziwków można znaleźć W sobotę i niedzielę po wiadrze przywieźliśmy, sobota ja sam Ale jestem dobrej myśli w połowie tygodnia powinny być podgrzybki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 26 Październik · Zgłoś post Podgrzybki się pokazały ale straciło sens ich zbieranie Ostatnio co wyjedziemy to sporo prawdziwków przywieziemy Miłe zaskoczenie ten sezon a niby nadal sucho chyba ciepło ma wpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 26 Październik · Zgłoś post Robiliście kiedyś nalewkę z muchomorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 26 Październik · Zgłoś post Podwójny kop? :D @jarki zazdroszczę. U mnie od ponad tygodnia nic nie było. Dziś jeden zajączek, ale go nie brałem, bo z jednym co zrobię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 27 Październik · Zgłoś post Tutaj opieńki wystrzeliły. Dziś w lesie było grzybiarzy w opór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 27 Październik · Zgłoś post W ubiegłą sobotę i niedzielę byłem zobaczyć u nas Powiem Wam miałem wrażenie że te 12 tyś imigrantów wpuścili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 28 Październik · Zgłoś post Ty się śmiejesz, a z rejestracją UA też był samochód przy lesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 28 Październik · Zgłoś post Dnia 26.10.2024 o 13:57, sapek2 napisał: Robiliście kiedyś nalewkę z muchomorów? Uległeś nowej modzie? To chyba do smarowania raczej a nie do picia? Wiem, że robią smalczyk, suszą itp. Ruch w interesie zrobił się duży, śledzą pliki cookies i mają zakazać sprzedaży. A gdzie prawo do wolności gwarantowane Konstytucją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano 28 Październik · Zgłoś post Tak pytam z ciekawości. Może do smarowania od środka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach