Napisano Lipiec 21, 2018 · Zgłoś post @jarki i jak tam z kiłownikami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 21, 2018 · Zgłoś post Kasy jeszcze nie mam ale ma być Jeśli chodzi o zadość uczynienie to jest do przyjęcia około 5% Przy dość optymistycznym podejściu do plonu w tym roku Atmosfera była na początku dość napięta ale zdali sobie sprawę że nie odpuszczę Łowczy bym powiedział że nawet ok ale był z nim spec od rolnictwa Ten strasznie mnie wqrwił i co się okazało to ROLNIK dla mnie cham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 21, 2018 · Zgłoś post 1 godzinę temu, jarki napisał: ... był z nim spec od rolnictwa Ten strasznie mnie wqrwił i co się okazało to ROLNIK dla mnie cham To teraz wyobraź sobie sytuację że masz 50% straty i ten cham jest 10 x gorszy. Co robisz? Będę złośliwy- tu się zapieraalaaa ;) ;) Bez złośliwości cieszę się że ci się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Lipiec 22, 2018 · Zgłoś post Cham X 10 powiadasz :D Mnie przeraża to jak rolnik może być takim prostakiem Zakłada zielone szmaty i staje się szmatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2018 · Zgłoś post https://vod.tvp.pl/video/magazyn-sledczy-anity-gargas,29112018,39869769?fbclid=IwAR2gKmvui8qHLuyoSQ16aNw9r7s-BhKmUCPv2OJYrPuCUDX91YcKABWyhIs Takie tam waśnie na górze. Gra o tron rozpoczęta. Dużo zmienią aby nic się nie zmieniło... 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2018 · Zgłoś post Czystki idzie nowe ? Jak piszesz czy aby na pewno ? Tyczy co ja poznałem niemożliwe a wierchuszka !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 17, 2018 · Zgłoś post 1 osoba lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 17, 2018 · Zgłoś post U mnie w powiecie nie ma takiej ilości krow mlecznych!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Styczeń 12, 2019 · Zgłoś post https://www.bdl.lasy.gov.pl/portal/tworzenie-zestawienia-rlo Wybieracie "Zestawienia" -> Zestawienia z danych łowieckich i mamy dostęp do wszystkiego. Dosłownie wszystkiego; -wielkość kół łowieckich z danymi - RLO-1 Zestawienie z ogólnych danych o obwodach łowieckich - koszty i przychody prowadzenia gospodarki łowieckiej RLO-2 Zestawienie z informacji o przychodach i kosztach w obwodach łowieckich z poziomem grupowania dla kół , powiatów, województw itp-RLO-3.1 Zestawienie z danych o zwierzętach łownych (zwierzyna gruba) w obwodach łowieckich - również z poziomami grupowania, dla kół, powiatów itp... Polecam, jest tam olbrzymia wiedza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 4, 2020 · Zgłoś post Planuję ogrodzić pola pastuchem elektrycznym, trzy druty. Jeśli ktoś ma w tym jakieś doświadczenia i spostrzeżenia, to chętnie się z nimi zapoznam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 4, 2020 · Zgłoś post U nas w zębach za flaszkę trzymali,także na sąsiada nie zawsze działa. Rodzina w kotlinie kłodzkiej to drut na szyjkach od flaszek po górach na gałęziach rozpinała i pod 220V. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 4, 2020 · Zgłoś post Słyszałem o sytuacji jak dziadek podłączył czereśnię i wnuka zabiło Tu też dużo różnych pomysłów płoty druty jakieś włosy w pończochach @arszczecin jest specem ale kiedyś gadał że to ch..a daje na dziki @Marecki to na dziki sarny sąsiada czy panienki zarabiają przy Twoim polu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 4, 2020 · Zgłoś post Dokładnie to na sarny i dziki chcę to robić. Najbardziej interesuje mnie minimalna skuteczna moc, czy np czy te 8J wyjściowej wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Marecki pastuch się nie sprawdzi, jeżeli chcesz mieć spokój poszukaj siatki leśnej na sarny i dziki 1.5 m wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Na dziki też wystarczy? Nie będą się pchały? Bo z dwojga złego one mnie najbardziej wkurzają. A myślałem o pastuchu, bo jednak cenowo wychodzi połowę tego, co siatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Podłącz pod pastuch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Ale policz, ile izolatorów na jeden słupek by wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post To jak słupek drewniany to musi mieć izolator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post No tak, bo tylko w suszy by nie przewodził. I np ciągnąc trzy druty musisz mieć na jednym słupku trzy izolatory. Albo słupki PCV, to wtedy bez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post To policz co taniej.pvc czy izolator i wtedy siatkę podłącz pod pastucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Na małej długości by to zdało egzamin, ale tu ilość drutu w siatce stworzy za duży opór przepływu impulsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 (edytowany) · Zgłoś post To ile masz do ogrodzenia. Kolega chce grodzić 13 ha kukurydzy,tylko mu ojciec zachorował i nie ma z kim.Kupił słupki betonowe i siatkę leśną. Edytowano Grudzień 5, 2020 przez Pałuczanin81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Teoretycznie niewiele, 1900m obwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post Te słupki betonowe co teraz sprzedają to jąkać masakra Kiedyś to były słupki znajomy ma je na wjeździe i traktorami jeździ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napisano Grudzień 5, 2020 · Zgłoś post @Marecki pastuch a pastuch... Te 8 to dzika nie wstrząśnie... Zobacz siatkę leśną. Lasy używana sprzedają u mnie po 0.43 zł/m z vat. Baterii nawet nie podlaczaj. Szkoda czasu. Pastuch na dzika z 1300 zł, kołki, wkręty, doprowadzenie prądu... A przeleci jeleń i nie kopie... Różni ludzie różnie robią. Biorą drewniany podkład kolejowy za 8 zł/szt, tu gruby temat z ekologia, a betonowy po 3 zł/szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach